P9160204-1280x960.jpg

En ny leirskolesesong står snart på trappene

22. november 2023

Etter sommerferien var det mange spente fjes å se blant de ansatte på Camp Sjusjøen. På starten av årets travleste leirskolesesong stod nemlig flere nyansatte klare for å ta fatt på det ukjente. Hildegunn Vangen og Tori Angell startet begge i leirskolen i august og bare et par-tre uker seinere skulle de ta imot sin første leirskoleklasse sammen med stabens instruktører. De var begge veldig spente, men tok fatt på oppgaven med stor iver.

Den første bussen med elever rulla inn siste uken i august og siden da har det gått slag i slag med elever og lærere gjennom dørene på Camp Sjusjøen Leirskole. Det har vært klatring, teambuilding, kano, fjellturer og mye mye mer i all slags vær!

Sesongen for høstleirskole er over for denne gang og tilbake sitter leirskolegjengen med store smil rundt munnen – for det gikk jo faktisk veldig bra! De ansatte forteller at det har vært morsomme, innholdsrike og ikke minst lærerike uker. Nå brukes de rolige ukene til evaluring, planlegging og kompetanseheving før ny sesong venter på nyåret. Da blir det vinterleirskole med mange spennende aktiviteter og forhåpentligvis mye snø!

Vi har ledig kapasitet for leirskole i 2024 og årene framover, ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker et tilbud.