Konfirmantleir

Vi har 150 sengeplasser, møtesal, grupperom og aktivitetene. Perfekt for større grupper.

“Vi har blitt møtt og fått presentert opplegget på en så proff måte. Jeg vil anbefale alle andre menigheter til å vurdere Mesnali.”
Margrethe Vang Nedregård, Trosopplæringsleder i Vestre Toten

Se også: Derfor velger menighetene i Vestre Toten Mesnali.

Gjennom flere år har vi hatt mange tusen konfirmanter på leir hos oss. Vi er til for konfirmantene! Vårt “oppdrag” er å viderformidle tro og verdier knyttet til natur, mennesket og den verden vi er en del av.

Vårt kundeløfte til konfirmantgrupper er:

«Vi kan garantere konfirmanter at et opphold hos oss vil gi de forståelse av «oppdraget» om å ta vare på seg selv, hverandre og det som er rundt oss».

Aktiviteter

Vårt konsept «Trosopplæring i naturen» er skreddersydd for konfirmanter og Samhandlingsløypen (SOFA) er også tilrettelagt for konfirmanter.

 «Dette er aktiviteter som understøtter nærhet, undring, åpenhet og handling. Det handler om å være på et sted og å komme seg ut i livet.

Min plassering i fellesskapet» – SOFA.
SOFA står for Samhandling, opplevelse, felleskap/forkynnelse og action. Samhandlingsløypa rommer flere forskjellige aktiviteter. En skal lede gruppa og gruppa skal løse forskjellige oppgaver sammen. Det reflekteres på hver oppgave om hvordan denne ble løst, og dette kobles opp mot hverdagen og verdier.

 «Min plass og samspillet med naturen» – VINTER:
Vi har med noen av Norges beste hundekjørere. Lær å lede og bli ledet, utfordret og mestre. Opplev vinterens kulde og hundenes varme nærhet. Finne plassen din i flokken, og hvorfor står noen først og sist. Men det er bruk for oss alle. Hundene er avlet på fysisk og mental styrke og evne til å samspill med andre. Hvordan teamet er satt sammen og fungerer. Vi mennesker har mye å lære.

«Min plass og samspillet med naturen» – SOMMER:
Kanopadling på livets elv. Ett åretak bringer deg i en retning akkurat som det åretaket du gjør i livet ditt fører deg i bestemte retninger. Det er du som bestemmer retningen. Hvor bevisst er du? Du kommer tettere på deg selv når du er tettere på naturen. Stillheten i naturen bringer frem ro og bevissthet rundt det som er skapt rundt oss. Du kommer tettere på deg selv og de valgene du vil ta.

Ønsker dere andre aktiviteter? Hva med å spille volleyball, pil og bue, gå på langrenn eller kjøre eller alpint?
Les mer om og se hva mer vi kan tilby av aktiviteter.

Vi har også investert i et nytt moderne lydanlegg, som konfirmantene garantert kommer til å like lyden av! Projektore er selvsagt også på plass.

Ta kontakt, så skreddersyr vi din konfirmantleir med morsomme aktiviteter til gode priser.

“Nå har Mesnalia fått DET lydanlegget! De som jobber her har innstillinga: «Ja, men det fikser vi. Ikke noe problem!» Mesnali kan det å drive leir.”
Hans Martin Vilberg, Daglig leder for Hamar KFUK/KFUM

Se også: Derfor velger Hamar og Vang menigheter Mesnali.

TA KONTAKT


FASILITETER

LES MER

TRENINGSGRUPPER

LES MER

OVERNATTNINGSTILBUD

OVERNATTING