Velkommen til vår helårsdrevne og idylliske campingplass i flott natur i Mesnali, 15 km fra Lillehammer og 6 km til Sjusjøen. 20 helårs plasser for campingvogn/bobil. Sommerstid har vi plass for 30 vogner/bobiler, noen drop-in plasser. Strømutak med 16a kurs. Dagligvare 300 m unna plassen som er åpen alle dager.


Servicebygg og fasiliteter

– Drikkevann
– Tømmested for toalett (Japan)
– Vaskerom og tørkerom (Lunkefjell)
– Toaletter og dusjer, nyoppusset dusjanlegg (Lunkefjell)

– To fine familiebad (hovedhus Vangen)
– Utendørs sjakk, fotballbane, volleyball, klatrevegg, hoppeslott, badestrand med mer.

– Elbillader (på nedsiden av hovedhus Vangen)

Wifi er tilgjengelig på hele plassen, enkelte vogner/biler kan ha dårlig dekning innendørs.


Sommer

Ute finner du lekeutstyr for barn (husker, taubaner, hoppeslott, sandkasse etc). Vi har også egen fotballbane og volleyballbane. Det er også en natursti som står oppe hele sommeren igjennom. Det er 6 km til Sjusjøen med sine flotte turløyper for både sykkel og ski, et vell av stier gjør fotturen spennende. 15 km til OL-byen Lillehammer med sine severdigheter, 25 km til Hunderfossen familiepark, Lilleputthammer og Hafjell. Sjusjøen-Skisenter med sin langrenns arena, alpinbakke og jibbepark ligger 3 km unna campingplassen.

PRISER for 2024

Vintercamping, 1. september-1. mai, kr 11 000,-
Sommercamping, 1. mai-1. september, kr 6000,-
Helårsplass, kr 14 000,-

Strøm for «fastliggere» dekkes etter egen måler pr enhet. Pris pr Kwt:  Kr 3,50 ,- (Priser kan endres på kort varsel)

Campingvogn/bobil pr døgn inklusiv strøm, fri dusj kr 400-.
Telt pr. døgn kr 200,-.
Telt pr person pr døgn kr 35,-.


Vinter

Lysløype rett ved campingplassen. Tilgang til skistall med smøreprofiler. Midt i birkebienrriket, i smørøyet for vintersport. 350 kilometer med verdens beste skiløyper. Lysløype på stedet. Løypenettet på Sjusjøen strekker seg helt ned til Mesnali. Vintercamping hos oss er populært. 32 strømuttak med 16A sikring. Vintercampingsesongen er fra 1. september til 1. mai. Du får både høst og vinter på fjellet! Vi har også ledig plasser for drop in både for vogn og bobil. Gi allikevel beskjed noen dager på forhånd så klargjør vi plass til deg. Brøyting inn til vogn er inkludert i sesongprisen.


VÅRE HYTTER OG HUS

LES MER

AKTIVITETER

LES MER

OVERNATTING

OVERNATTING