fbpxVelkommen til vår helårsdrevne og idylliske campingplass i flott natur i Mesnali, 15 km fra Lillehammer og 6 km til Sjusjøen. 20 helårs plasser for campingvogn/bobil. Sommerstid har vi plass for 30 vogner/bobiler, noen drop-in plasser. Strømutak med 16a kurs. Dagligvare 300 m unna plassen som er åpen alle dager.


Servicebygg og fasiliteter

– drikkevann
– tømmested for toaletter i umiddelbar nærhet
– vaskerom og tørkerom
– toaletter og dusjer, nyoppusset dusjanlegg. To fine familiebad i eget bygg.
– Utendørs sjakk, fotballbane, volleyball, klatrevegg, hoppeslott, badestrand med mer.

Wifi er tilgjengelig på hele plassen, enkelte vogner/biler kan ha dårlig dekning innendørs.


Hytter og rom for utleie

Hytter og leiligheter med god standard, Fra 2 – 40 sengeplasser. Alle våre enheter er godt ustyrt med det som er nødvendig for et godt opphold, servise, dyner, puter, barnestoler og senger. Sengetøy kan dere ta med eller det kan leies hos oss.  Alle enheter har bad med dusj, flere har også vaskemaskin/tørketrommel. Uteområdet er perfekt for herlige dager. Aktiviteter for store og små både vinter og sommer.


Fasiliteter

I hovedbygget, «Vangen» har vi en liten resepsjon med kiosk, mulighet for kanoleie. Kontorer er lokalisert i dette bygget, I nærheten av campingplassen (300 meter) finner du kirke, dagligvarebutikk, frisør, fotpleie med mer.


Sommer

Ute finner du lekeutstyr for barn (husker, taubaner, hoppeslott, sandkasser etc). Vi har også egen fotballbane, volleyballbane, badminton, basket etc. Det er også en natursti som står oppe hele sommeren igjennom. Det er 6 km til Sjusjøen med sine flotte turløyper for både sykkel og ski, et vell av stier gjør fotturen spennende. 15 km til OL-byen Lillehammer med sine severdigheter, 25 km til Hunderfossen familiepark, Lilleputthammer og Hafjell. Sjusjøen-Skisenter med sin langrenns arena, alpinbakke og jibbepark ligger 3 km unna campingplassen.

PRISER for 2024

Vintercamping, 1. september-1. mai, kr 11 000,-
Sommercamping, 1. mai-1. september, kr 6000,-
Helårsplass, kr 14 000,-

Strøm for «fastliggere» dekkes etter egen måler pr enhet. Pris pr Kwt:  Kr 3,50 ,- (Priser kan endres på kort varsel)

Campingvogn/bobil pr døgn inklusiv strøm, fri dusj kr 400-.
Telt pr. døgn kr 200,-.
Telt pr person pr døgn kr 35,-.


Vinter

Lysløype rett ved campingplassen. Tilgang til skistall med smøreprofiler. Midt i birkebienrriket, i smørøyet for vintersport. 350 kilometer med verdens beste skiløyper. Lysløype på stedet. Løypenettet på Sjusjøen strekker seg helt ned til Mesnali. Vintercamping hos oss er populært. 32 strømuttak med 16A sikring. Vintercampingsesongen er fra 1. september til 1. mai. Du får både høst og vinter på fjellet! Vi har også ledig plasser for drop in både for vogn og bobil. Gi allikevel beskjed noen dager på forhånd så klargjør vi plass til deg. Brøyting inn til vogn er inkludert i sesongprisen.

Når det gjelder hytter og rom i vintersesongen er det stor etterspørsel så det kan lønne seg å planlegge vinterferien i tide. Vi har stabile snøforhold fra november til april.


VÅRE HYTTER OG HUS

LES MER

AKTIVITETER

LES MER

OVERNATTING

OVERNATTING