fbpx
IMG_8759-1280x960.jpg

Stafettveksling – en epoke er over

4. september 2023

Det er en tid for alt, og nå er tiden kommet for at Thor Kristian Ringsbu forlater stolen som daglig leder på Camp Sjusjøen. Gjennom 25 år har han jobbet på stedet, først som ettåring, så vaktmester, driftsleder og i de siste 11 årene som daglig leder.

Thor Kristian har vært en leder som har fått mye til å skje på Camp Sjusjøen. Rom, hytter og leiligheter har blitt pusset opp. Han har vært opptatt av å heve standarden på leirstedet, og i tillegg til oppussing har han også vært en pådriver for at tekniske ting har vært «up to date», som varmepumper, tv-er og lydanlegg for å nevne noe. For Thor Kristian har det også vært viktig at leirstedet er en del av det lokale reiselivet. Under hans ledelse har Camp Sjusjøen i tillegg til å ha tatt imot tusenvis av konfirmanter og skoleelever på leirskole, også tatt imot idrettslag, organisasjoner, bedrifter og privatpersoner.

Nå tar Marit Ravna over som midlertidig daglig leder, inntil en ny leder er på plass.Thor Kristian tar fatt på jobben som kirkeverge i Kongsvinger Kirkelige Fellesråd.

Søndag 29. oktober skal det være en avslutningsfest for Thor Kristian. Det blir middag for inviterte gjester, med et påfølgende kakelag kl. 16.00 som er åpent for alle som har lyst til å komme. Den åpne kakefesten fins som et Facebook-arrangement HER. Vi håper mange fra lokalområdet har lyst til å ta turen innom for å gi Thor Kristian en fin avslutning.