fbpx

I løpet av en leirskoleuke hos oss, vil vi lære om friluftsliv, natur, samarbeid, Norges historie og få lærerike utfordringer med aktiviteter på vann, land og på fjelltur.


Opphold på leirskolen – utenom ordinær leirskole

Skoler og grupper kan gjerne bestiller opphold på leirskolen for kortere eller lengre opphold utenom det ordinære leirskoletilbudet. Vi har jevnlig besøk av lokale skoler som kommer for å ha aktivitetsdag, mens andre skoler blir her noen dager i forbindelse med skoleavslutning.

Se hva vi kan tilby av aktiviteter og kontakt oss gjerne for en prat om priser og planlegging. E-post: runi@mesnali.no/tlf. 40 40 60 56.

Ordinær leirskole

1. Kontakt CAMP SJUSJØEN Leirskole

Før dere kan bestille leirskoleopphold, kontakter dere leirskolen på tlf. 40 40 60 56 / 62 35 93 30 eller ved å sende en e-post til: runi@mesnali.no . Her får dere reservert en uke av leirskolen.

2. Bestilling/kontrakt

Når dere har fått reservert en uke, skriver dere ut plassbestillings- og refusjonsskjemaene:

Bestillingen fyller dere selv ut med de nødvendige informasjonene og sender dem til CAMP SJUSJØEN Leirskole (husk å ta kopi!).

Når leirskolen har mottatt underskrevet bestilling, vil dere få en bekreftelse på at dere har bestilt og fått plass på CAMP SJUSJØEN Leirskole. Fra da av er bestillingen/kontrakten gjeldende!

Refusjonsgarantien fylles ut av en ansvarlig fra skoleetaten i kommunen. Den returneres også til CAMP SJUSJØEN Leirskole (husk å ta kopi!). Etter oppholdet vil Ringsaker kommune sende brukerkommunen et refusjonskrav for utgiftene kommunen har av lærerne på leirskolen.

Skoler bestiller gjerne opphold/lager en samarbeidsavtale med leirskolen for flere år om gangen. De som gjør det får rabatter. Til det brukes en egen kontrakt (ikke bestillingsskjema).

“Alltid hyggelig å komme til CAMP SJUSJØEN Leirskole.
Engasjerte og kunnskapsrike, samt at lærerne krydrer aktivitetene
med gode historier. Alltid god mat og hyggelig atmosfære.”

– Stig Johansen, inspektør Spjelkavik skole

3. Før oppholdet
I god tid før oppholdet vil dere få et brev fra oss med de siste opplysningene før dere kommer. I brevet står bl.a. hvilket bygg dere skal bo på og hvilke rom dere får tildelt.

På siden med Romlister finner dere navne- og romlister for hvert bygg. Når dere har fått brev fra oss med opplysninger om hvilket overnattingsbygg dere har fått tildelt, skriver dere ut listene med rommene dere skal bo på (legg merke til at det er lister for sommerleirskole og lister for vinterleirskole). Her fordeler dere elever og lærere, fyller ut de andre opplysningene vi trenger og evt. ekstra bestillinger. Mer om dette i førnevnte brev.

Romfordelingen av elevene, er det dere som bestemmer. På samme liste kan dere krysse av om dere ønsker å leie sengetøy, om dere ønsker alternative aktiviteter m.m. og om det er andre forhold vi på leirskolen bør vite om.

Senest 2 uker før dere ankommer CAMP SJUSJØEN Leirskole, sender dere oss listene med “Navne- og romplasseringer m. m.”

Dere kan velge å sende det som:

1. E-post: runi@mesnali.no / post@mesnali.no

2. CAMP SJUSJØEN Leirskole
Sørmessenvn. 23
2610 Mesnali

På YouTube ligger mange filmsnutter, videoblogger og nyttig informasjon før oppholdet. Det kan også være lurt å følge oss på Facebook og Instagram.

Vi gleder oss til dere kommer!


Mye av dagen på leirskolen er fylt opp med undervisning, men på ettermiddag/kveld er det noe fritid.

Det er mange muligheter på Camp Sjusjøen for å ha det gøy også i fritiden:

  • Fotballbane og volleyballbane.
  • Bordtennis og biljard.
  • Taubane: Vi har en liten taubane som elevene kan bruke på egenhånd og en litt høyere, som en voksen må passe.
  • Buldrevegg og slakk line.
  • Utendørs bordtennis.
  • Utesjakk/torgsjakk
  • Kasse med uteleker
  • På hyttene er det fine fellesarealer, brettspill og kortspill er noe som er gøy. Vi har spill til utlån.
  • Selvsagt har vi TV og WiFi for dem som foretrekker det.

Lurer du på mer ang. leirskole – ta kontakt her.