IMG_1555-1280x960.jpg

Overnatting for grupper

7. august 2023

Camp Sjusjøen egner seg ypperlig som overnattingssted for store grupper. Vi har totalt 150 sengeplasser fordelt på internatbygg, hytter og leiligheter. De fleste av våre rom har køyesenger og noen rom har dobbeltseng. Vi har sengetøy til utleie og barneseng til våre minste gjester. På alle enheter finnes eget kjøkken, hvor det går an å lage maten selv dersom man ønsker det. Les mer om våre ulike enheter her.

I hovedbygget vårt har vi spisesal, møtesal og peisestue. Dersom man ønsker går det an å bestille mat, full pensjon eller halv pensjon. Vi har også mulighet for å tilby mat utendørs, for eksempel elgsuppe i vår gamme, eller grillmat på bål eller grill.

Vi har god erfaring med å tilrettelegge overnatting, bespisning og opplegg tilpasset ulike grupper. Hos oss bor foreninger, bedrifter, kor, korps, idrettslag, skigrupper og mange flere hvert år! Her kan dere benytte dere av vårt fine uteområde og bruke deres eget opplegg. I tillegg er det mulig å bestille ulike aktiviteter hos oss, vi har gode instruktører som kan være med dere. Ta kontakt med oss for et tilbud til din gruppe, vi har kapasitet høsten 2023 og vinter 2024. Velkommen til Camp Sjusjøen.