fbpx

Derfor velger skiforbundet Mesnali

7. august 2018by Camp Sjusjøen

Gode snøforhold og et godt sosialt samlingspunkt gjør NMS CAMP SJUSJØEN Mesnali til det ultimate samlingsstedet for Norges Skiforbund. Derfor velger skiforbundet også Mesnali.

Fordelene er mange med Mesnali som sted for å ha treningssamlinger. Norges Skiforbund har eget tilrettelagt opplegg for både utviklingshemmede og syns- og bevegelseshemmede, og det er mange gode grunner til at de velger å legge treningssamlingene på Mesnali.

– Det er veldig greit å bo på Mesnali, for vi er litt for oss selv. Og det som er viktig for oss er at vi skaper et sosialt miljø med oppholdsrom og fellesrom i tillegg til overnatting og spisested og slik, sier Anne Ragnhild Kroken, rådgiver i Norges Skiforbund.

Også spiller selvsagt økonomi en bit inne i dette, men det er likevel bare en fordel at Mesnali kan velges framfor andre steder.

– Å bo på en slik plass er bedre enn et stort hotell. Der vil man ikke ha de samme mulighetene til å samle gjengen. Da blir man ofte heller på rommet, og da blir breddesamlingene mindre sosiale, sier Kroken.

Mesnali har et eldorado av muligheter, spesielt om vinteren, med tilgang til både Sjusjøen og Natrudstilen.

– Det er perfekt for oss som har med både langrennsløpere og alpinister, for vi kan også benytte av oss bakken oppe på Sjusjøen, sier hun.

Og som prikken over i-en er det flere fasiliteter som er spesielt tilrettelagt for dem som driver med ski og vinteridrett.

– Å ha smøreboder tilgjengelig på Mesnali er veldig fint. Samtidig finnes det stor kapasitet med tørkerom, ettersom det er viktig å få tørket bløte sko og klær. Det er det neppe så mange som tenker over, men bløte klær på vanlige rom er jo relativt uhygienisk også, forteller Kroken.


Ta kontakt på tlf. 62 35 93 30 eller fyll ut kontaktskjema og vi tar kontakt med deg.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Camp Sjusjøen