fbpx

Derfor har treningsgrupper samlingen på Camp Sjusjøen

3. mai 2018

Med nærhet til Sjusjøen, Lillehammer og fjellområdet rundt, ligger Mesnali midt i smørøyet for treningsgrupper. Her har vi fasilitetene til det dere trenger. Bruk oss på det vi er best på, så kan dere gjører det dere ønsker å bli best på!

Sjusjøen og området rundt har nyoppkjørte skiløyper i sesong.

Ski
Kveldsturen kan dere ta på lysløypen som ligger rett utenfor døren, mens langturen kan dere ta på Sjusjøen. Kjør opp til Sjusjøen og gå rett inn på Birkebeinerløypa eller begynn turen fra Mesnali og gå opp til Sjusjøen.

Tenker dere å ha sesongoppstart her, så kan dere velge mellom Birkebeineren Skistadion ovenfor Lillehammer eller Sjusjøen Skisenter Natrudstilen, som har moderne anlegg for rulleski og skiskyting.

Bakke- og intervalltreningen kan dere ta fra Mesnali og opp til Sjusjøen.

Skiskytteren Emilie Kalkenberg har base her på Camp Sjusjøen om vinteren og trener på de lokale arenaene.

Sykkel 
Terrengsyklister trener naturlig nok i området rundt Sjusjøen. Her ligger birkebeinerløypa i vakker og variert natur og her er været ikke noen hindring. Vi har et stabilt innlandsklima og skulle det skje at været spiller et puss, så er det bare å holde seg nede i dal og skog i området, hvor det er lunt og vindstille.

Trenger dere variasjon eller trene teknikk finner dere også det i området.

Treningsstudio
Det lokalt baserte Treningsvitenskap senteret åpnet i 2017 en avdeling på Sjusjøen. Her kan dere legge inn treningsøkter i løpet av oppholdet.


Ta kontakt på tlf. 62 35 93 30 eller fyll ut kontaktskjema og vi tar kontakt med deg.

Feil: Kontaktskjema ble ikke funnet.