fbpx
Sommerarrangementer-pa-Facebook4-1280x721.png

1. mars 2022

Tradisjon tro har vi St.Hans-arrangement på Camp Sjusjøen, nå er det tre år siden sist, og vi ønsker å få til en skikkelig fin dag for hele familien. Torsdag 23.juni er dagen, og vi starter med salg av mat og aktiviteter fra kl. 16.30. I matsalen selges buffet med rømmegrøt og spekemat, det koster 249 kr for voksen, 100 kr for barn.

Det blir også åpen matvogn nede ved fotballbana. Der selges pølser, brus, vaffel, is, kaffe, sukkerspinn og popcorn.

Kl. 18.00 tenner vi St.Hans-bål ute på sletta.

Kl. 19.00 blir det konsert på utescena vår i amfiet med Fåberg Gospelkor med band. De avslutter sin sommerturné med en konsert med full trøkk her hos oss på Camp Sjusjøen. Koret består av 35 sangere og dirigeres og akkompagneres av Jakob Lund Paulsen på piano. Med seg har de også et dyktig band og tekniker. Bandet består av Jon Reidar Furulund på trommer, Per Øystein Erstad på bass og Trond Meberg Lysenstøen, Gunnar Melbø står for god lyd. Billetter til konserten selges på forhånd HER, resterende billetter selges «i døra» i matvogna.

Fåberg Gospelkor holder til i Fåberg ved Lillehammer og er et blandet kor med folk fra 16-70 år. Koret startet i 2013 og har i løpet av sin fartstid hatt konserter mange ulike steder og fått en stor og trofast publikumsskare. Koret synger ny og gammel gospel. Vi ser fram til en skikkelig gospelfest!

Dersom du har behov for overnatting i forbindelse med St.Hans har vi ledige rom, leiligheter og hytter. Vi har også campingplass. Sjekk ut våre overnattingsalternativer HER.


Sommerarrangementer-pa-Facebook6-1280x721.png

21. februar 2022

Søndag 10.juli ønsker vi velkommen til konsert med Carl-Jørgen Skullerud Bakke kl. 19.00. Konserten blir utendørs i vårt amfi. Carl-Jørgen er pianist, sanger og låtskriver som kommer fra Rakkestad. Han bor nå på Fåberg og gospel ligger hans hjerte nært. Dette blir en utrolig fin konsert.

Konserten koster 100 kr for voksne, barn under 16 år går gratis. Billetter kjøpes ved ankomst! En time før konserten åpner vår matbod med salg av pølser, brus, vaffel og kaffe. Matboden er også åpen litt etter konserten er ferdig.

Sjekk ut Carl-Jørgens musikk på spotify ved å trykke HER.

Hjertelig velkommen til konsert!

Dersom du har behov for overnatting i forbindelse med konsert med Carl-Jørgen har vi ledige rom, hytter og leiligheter. Sjekk ut våre overnattingsmuligheter ved å trykk HER.


273296931_1349442265479957_548702831672817915_n-1280x670.jpg

18. februar 2022

Familiedag ved Sjusjøvannet (Sjusjølunga). Fri inngang og gratis pølser til alle.

Arrangeres av: Visit Sjusjøen, Lions Club Nordre Ringsaker og Camp Sjusjøen.

Link til Facebook-arrangementet finnes her


Familiesommer-header-2-1280x721.png

16. februar 2022

Det er med stor glede vi kan arrangere Familiesommer, ferie med mening, eller en lavterskel familieleir om du vil. Innholdet i dagene står dere fritt til å forme selv – i nærheten er det mye å oppleve! Stina Neergård som jobber i NMS, vil ha en samling hver ettermiddag. Samlingene blir familievennlige, med undervisning fra Bibelen og informasjon om NMS sitt spennende arbeid.

Påmelding via checkin.no finner du ved å trykke HER.

Dagsprogram

08.30-09.30 Frokost med matpakkesmøring

Form dagen som du vil. Dra til Hunderfossen, til fjells eller slapp av på leirstedet. Onsdag 20. til søndag 24.juli er det sommerfestuka på Sjusjøen, flere konserter og opplegg for familier.

17.30-18.30 Middag

18.30 Familiesamling

Hva koster det?

Dere betaler en pris ut ifra hvor mange netter dere ønsker å være og ut ifra hva slags overnattingsalternativ dere går for. Vi har rom, hytter, leiligheter og campingplass. Prisen inkluderer frokost, matpakke og middag for fire personer. Er dere flere enn fire i familien betaler dere 350 kr pr person pr natt i tillegg. Det gis 10% rabatt til alle som melder seg på innen 20.juni.

Aktiviteter

Camp Sjusjøen ligger fint til i Ringsaker kommune i Innlandet, 10 minutter fra Sjusjøen og 15 minutter fra Lillehammer. På leirstedet Camp Sjusjøen har vi fin natur og aktiviteter for store og små; skog med aktivitetsløype, badevann med strand, kanoer, lekeplass, forballbane og sandvolleyball.

Camp Sjusjøen er et attraktivt område på sommeren og det fins mye å oppleve:

– Sjusjøen og Sommerfestuka

– Fjell og vann

– Lillehammer

– Hunderfossen

-Lilleputthammer

Familiesommer passer ypperlig for familier i alle størrelser, også storfamilier eller for besteforeldre som vil ta turen sammen med barnebarna. Velkommen til fine avslappende feriedager og godt fellesskap med andre familier!

Påmelding finner du HER.

Link til Familiesommer-arrangementet på Facebook finner du HER.


Sommerarrangementer-pa-Facebook5-1280x721.png

16. februar 2022

Lørdag 2.juli ønsker vi velkommen til konsert med Familien Løsnesløkken kl. 18.00. Konserten blir utendørs i vårt amfi. Konserten er gratis.

Familien Løsnesløkken består av mamma Lena, pappa Ragnar og barna Johanne (11), Ester (9) og David (7). De synger fengende sanger for liten og stor og informerer om Star of Hope sitt viktige arbeid.

En time før konserten åpner vår matbod med salg av pølser, brus, vaffel og kaffe. Matboden er også åpen under konserten og litt etterpå.

Hjertelig velkommen til konsert!

Dersom du har behov for overnatting i forbindelse med konsert med Familien Løsnesløkken, så har vi ledige rom, leilgheter og hytter. Sjekk ut våre overnattingsmuligheter ved å trykke HER.