fbpx
Familiesommer-header-2-1280x721.png

16. februar 2022

Det er med stor glede vi kan arrangere Familiesommer, ferie med mening, eller en lavterskel familieleir om du vil. Innholdet i dagene står dere fritt til å forme selv – i nærheten er det mye å oppleve! Stina Neergård som jobber i NMS, vil ha en samling hver ettermiddag. Samlingene blir familievennlige, med undervisning fra Bibelen og informasjon om NMS sitt spennende arbeid.

Påmelding via checkin.no finner du ved å trykke HER.

Dagsprogram

08.30-09.30 Frokost med matpakkesmøring

Form dagen som du vil. Dra til Hunderfossen, til fjells eller slapp av på leirstedet. Onsdag 20. til søndag 24.juli er det sommerfestuka på Sjusjøen, flere konserter og opplegg for familier.

17.30-18.30 Middag

18.30 Familiesamling

Hva koster det?

Dere betaler en pris ut ifra hvor mange netter dere ønsker å være og ut ifra hva slags overnattingsalternativ dere går for. Vi har rom, hytter, leiligheter og campingplass. Prisen inkluderer frokost, matpakke og middag for fire personer. Er dere flere enn fire i familien betaler dere 350 kr pr person pr natt i tillegg. Det gis 10% rabatt til alle som melder seg på innen 20.juni.

Aktiviteter

Camp Sjusjøen ligger fint til i Ringsaker kommune i Innlandet, 10 minutter fra Sjusjøen og 15 minutter fra Lillehammer. På leirstedet Camp Sjusjøen har vi fin natur og aktiviteter for store og små; skog med aktivitetsløype, badevann med strand, kanoer, lekeplass, forballbane og sandvolleyball.

Camp Sjusjøen er et attraktivt område på sommeren og det fins mye å oppleve:

– Sjusjøen og Sommerfestuka

– Fjell og vann

– Lillehammer

– Hunderfossen

-Lilleputthammer

Familiesommer passer ypperlig for familier i alle størrelser, også storfamilier eller for besteforeldre som vil ta turen sammen med barnebarna. Velkommen til fine avslappende feriedager og godt fellesskap med andre familier!

Påmelding finner du HER.

Link til Familiesommer-arrangementet på Facebook finner du HER.