fbpx
Design-uten-navn2-1280x720.png

1. mars 2022

Når skal vi ha sommerferie i år? Hvor mange uker får vi til felles hele familien? Må ungene være en eller to uker med besteforeldre?

Det er vinter i Norge og mange blar i kalenderen for å prøve å finne ut av sommerferiekabalen 2022. For familier er hverdagen travel og mange syns nok at planlegging av sommerferien kommer like brått på hvert år. Andre liker å være ute i god tid og legger ferieplaner med stor iver ut ifra både behov og lommebok. Uansett hvilken kategori man føler seg hjemme i skal nok de fleste uansett på en sommerferie av et eller annet slag.

Alle trenger ferie, både liten og stor. Ferie fra den vanlige hverdagen, ferie for å lade opp, for å få påfyll av opplevelser, kvalitetstid med sine kjære og krefter til hverdagen starter igjen. Å finne en ferie som matcher hele familiens behov kan være utfordrende, men det finnes mange flotte attraksjoner og ting å oppleve i det fine landet vi bor i.

Familiesommer

I løpet av alle de årene det har vært leirsted i Mesnali har det vært mange leirer og arrangementer for familier. Det er lenge siden forrige familieleir, men nå er tiden igjen inne for å gjøre noe for familiene. Familier lever travle og aktive liv, og det trengs steder hvor familier kan få gode opplevelser sammen som familie, hvor de kan finne hvilepuls og samtidig også ha fellesskap med andre familier. Dette ønsker vi å legge til rette for på Camp Sjusjøen sommeren 2022.

I uke 29, 18.-24.juli blir det «Familiesommer», et ferieopphold for familier, en lavterskel familieleir.

Det arrangeres mange leirer og festivaler om sommeren, utvalget er stort og variert. Vi tror at «Familiesommer» er et fint tilskudd til mengden, det er en fleksibel løsning for familier som trenger det. Familiene kan selv velge hvor mange dager de ønsker å være, men minimum to døgn. På Familiesommer er det måltider og en familiesamling hver dag som er det eneste faste innholdet i dagen. Utover dette kan hver enkelt familie gjøre de aktivitetene de har lyst til. Stina Neergård blir med og har familiesamlingene hver kveld.

Mange ulike aktiviteter

På Camp Sjusjøen er det fine aktiviteter man kan gjøre, som er gratis. Det er badevann, kanoer til utlån, aktivitetsløype i skogen, turmuligheter, fotballbane, sandvolleyball, lekeplass, utendørs sjakk og hoppeslott. Det er også mye å oppleve i nærheten av Camp Sjusjøen. Her er noen forslag: Lillehammer, Hunderfossen, Lilleputthammer, Sjusjøen, Helgøya klatrepark

Parallellt med Familiesommer arrangeres Sommerfestuka på Sjusjøen, med ulike konserter og aktiviterer, som det også går an å delta på.

Les mer om Familiesommer og påmelding ved å trykke HER.

 

Velkommen hele sommeren

Det er i uke 29 vi arrangerer «Familiesommer», men det er også mulig å overnatte på Camp Sjusjøen ellers i løpet av sommerferien. Vi har ulike overnattingsmuligheter for familier i alle størrelser. I løpet av sommeren er det også andre arrangementer på Camp Sjusjøen som det går an å få med seg når man overnatter hos oss:

23.juni – St.Hans arrangement og konsert med Fåberg Gosepelkor

2.juli – Konsert med Familien Løsnesløkken

10.juli – Konsert med Carl-Jørgen Skullerud Bakke

28.juli – Konsert med Anne Flugstad

7.august – Konsert med Lewi Bergrud Trio

 

Link til hele vår arrangementskalender finner du ved å trykke HER.

 

 

 

 


Familiesommer-header-2-1280x721.png

16. februar 2022

Det er med stor glede vi kan arrangere Familiesommer, ferie med mening, eller en lavterskel familieleir om du vil. Innholdet i dagene står dere fritt til å forme selv – i nærheten er det mye å oppleve! Stina Neergård som jobber i NMS, vil ha en samling hver ettermiddag. Samlingene blir familievennlige, med undervisning fra Bibelen og informasjon om NMS sitt spennende arbeid.

Påmelding via checkin.no finner du ved å trykke HER.

Dagsprogram

08.30-09.30 Frokost med matpakkesmøring

Form dagen som du vil. Dra til Hunderfossen, til fjells eller slapp av på leirstedet. Onsdag 20. til søndag 24.juli er det sommerfestuka på Sjusjøen, flere konserter og opplegg for familier.

17.30-18.30 Middag

18.30 Familiesamling

Hva koster det?

Dere betaler en pris ut ifra hvor mange netter dere ønsker å være og ut ifra hva slags overnattingsalternativ dere går for. Vi har rom, hytter, leiligheter og campingplass. Prisen inkluderer frokost, matpakke og middag for fire personer. Er dere flere enn fire i familien betaler dere 350 kr pr person pr natt i tillegg. Det gis 10% rabatt til alle som melder seg på innen 20.juni.

Aktiviteter

Camp Sjusjøen ligger fint til i Ringsaker kommune i Innlandet, 10 minutter fra Sjusjøen og 15 minutter fra Lillehammer. På leirstedet Camp Sjusjøen har vi fin natur og aktiviteter for store og små; skog med aktivitetsløype, badevann med strand, kanoer, lekeplass, forballbane og sandvolleyball.

Camp Sjusjøen er et attraktivt område på sommeren og det fins mye å oppleve:

– Sjusjøen og Sommerfestuka

– Fjell og vann

– Lillehammer

– Hunderfossen

-Lilleputthammer

Familiesommer passer ypperlig for familier i alle størrelser, også storfamilier eller for besteforeldre som vil ta turen sammen med barnebarna. Velkommen til fine avslappende feriedager og godt fellesskap med andre familier!

Påmelding finner du HER.

Link til Familiesommer-arrangementet på Facebook finner du HER.