fbpx
sang-og-musikkleir-1280x721.png

27. september 2023

Velkommen til sang- og musikkleir på Camp Sjusjøen 17. – 19. november 2023! Denne leiren er for deg som går i 1.-8. klasse!
4.-8.klasse kan delta hele helga,
1.-3.klasse deltar lørdag til søndag.

Vi får besøk av Ragnhild Hiis Ånestad fra Soul Children som lærer oss mange fine sanger. Leiren avsluttes med gudstjeneste i Nordre Ål Kirke (Lillehammer) søndag kl. 13.00, her er foreldre, søsken og venner velkommen. Leiren starter med innsjekk fredag kl. 17.30 for 4.-8 klasse. For 1.-3. klasse er innsjekk lørdag kl. 09.30.

Program sendes på epost til alle påmeldte når leiren nærmer seg.

Med som ledere på leiren er det både ungdomsledere og noen voksen, blant annet Kari Borud og Marit Stave. Har du spørsmål om leiren ta kontakt med Marit på marit@stave.no eller Hanne på hanne.skinnerlien@nms.no

Pris:
4.-8. klasse (hele helgen) 1200 kr
1.-3. klasse (lørdag – søndag) 700 kr
Medfølende voksen 700 kr pr døgn.

Prisen inkluderer alle måltider, overnatting, instruktør Ragnhild hele helga, aktiviteter og buss til Nordre Ål Kirke på søndag.

Leiren betales ved ankomst til Camp Sjusjøen med kort eller kontant.

Påmeldingsfrist 5. november. Påmeldingen finner du her.


Skjermbilde-2022-11-07-135606.jpg

7. november 2022

Er dere klare for vinterens vakreste eventyr for familier?
Dette er stedet for å skape morsomme minner for både store og små!

Hold av datoen 22.-26. februar 20203 allerede nå!

Mer informasjon og påmelding kommer om litt på NMSU sine hjemmesider.

Du finner også leiren som facebookarrangement her.


Kopi-av-Sang-og-musikkleir-2022-Facebook-forside.png

7. november 2022

Liker du å synge og lære mange supre sanger? Da vil vi anbefale å dra på Sang og Musikkleir 18.-21. november på Camp Sjusjøen, Mesnali!

Velkommen til høstens musikalske høydepunkt!

4.-8.klassinger kan komme på leir hele helga. 1.-3. er velkommen fra lørdag til søndag. Vi anbefaler at 1.-2. klassinger har en voksen de kjenner som er med på leir.

Alle deltakerne blir med i et felles kor med konsert Søndag. Med som hovedinstruktør er Ragnhild His Ånestad, kjent fa Soul Children. Kari Borud med flere deltar som ledere. Vi kan love dere en kjempemorsom sang og musikk-leir! 🙂

Velkommen på leir!

Priser
4.-8. klasse (hele helga): 1695 kr.
1.-3. klasse (lørdag – søndag): 1195 kr.

Medfølende voksen: 650 kr.

Medlem i NMSU får 200 kr. rabatt i prisen. (Kun for barn)
Medlemskap i NMSU koster 100 kr. pr. kalenderår. 

I NMSU ønsker vi at flest mulig barn, ungdom og familier skal få mulighet til å dra på leir. Les mer om støtteordningen vår her: https://nmsu.no/deltakerstotte/

________________________________

Går du i Mesnali barnekor eller Brøttum skolekor støtter koret deltakerne deres med noe av deltakeravgiften.

Pris for medlemmer av Mesnali barnekor eller Brøttum skolekor
4.-8. klasse (hele helgen): 1295 kr.
1.-3. klasse (lørdag – søndag): 995 kr.
Medfølgende voksen: 450 kr.

Husk å velg riktig kor inne på påmeldingen.


Design-uten-navn2-1280x720.png

1. mars 2022

Når skal vi ha sommerferie i år? Hvor mange uker får vi til felles hele familien? Må ungene være en eller to uker med besteforeldre?

Det er vinter i Norge og mange blar i kalenderen for å prøve å finne ut av sommerferiekabalen 2022. For familier er hverdagen travel og mange syns nok at planlegging av sommerferien kommer like brått på hvert år. Andre liker å være ute i god tid og legger ferieplaner med stor iver ut ifra både behov og lommebok. Uansett hvilken kategori man føler seg hjemme i skal nok de fleste uansett på en sommerferie av et eller annet slag.

Alle trenger ferie, både liten og stor. Ferie fra den vanlige hverdagen, ferie for å lade opp, for å få påfyll av opplevelser, kvalitetstid med sine kjære og krefter til hverdagen starter igjen. Å finne en ferie som matcher hele familiens behov kan være utfordrende, men det finnes mange flotte attraksjoner og ting å oppleve i det fine landet vi bor i.

Familiesommer

I løpet av alle de årene det har vært leirsted i Mesnali har det vært mange leirer og arrangementer for familier. Det er lenge siden forrige familieleir, men nå er tiden igjen inne for å gjøre noe for familiene. Familier lever travle og aktive liv, og det trengs steder hvor familier kan få gode opplevelser sammen som familie, hvor de kan finne hvilepuls og samtidig også ha fellesskap med andre familier. Dette ønsker vi å legge til rette for på Camp Sjusjøen sommeren 2022.

I uke 29, 18.-24.juli blir det «Familiesommer», et ferieopphold for familier, en lavterskel familieleir.

Det arrangeres mange leirer og festivaler om sommeren, utvalget er stort og variert. Vi tror at «Familiesommer» er et fint tilskudd til mengden, det er en fleksibel løsning for familier som trenger det. Familiene kan selv velge hvor mange dager de ønsker å være, men minimum to døgn. På Familiesommer er det måltider og en familiesamling hver dag som er det eneste faste innholdet i dagen. Utover dette kan hver enkelt familie gjøre de aktivitetene de har lyst til. Stina Neergård blir med og har familiesamlingene hver kveld.

Mange ulike aktiviteter

På Camp Sjusjøen er det fine aktiviteter man kan gjøre, som er gratis. Det er badevann, kanoer til utlån, aktivitetsløype i skogen, turmuligheter, fotballbane, sandvolleyball, lekeplass, utendørs sjakk og hoppeslott. Det er også mye å oppleve i nærheten av Camp Sjusjøen. Her er noen forslag: Lillehammer, Hunderfossen, Lilleputthammer, Sjusjøen, Helgøya klatrepark

Parallellt med Familiesommer arrangeres Sommerfestuka på Sjusjøen, med ulike konserter og aktiviterer, som det også går an å delta på.

Les mer om Familiesommer og påmelding ved å trykke HER.

 

Velkommen hele sommeren

Det er i uke 29 vi arrangerer «Familiesommer», men det er også mulig å overnatte på Camp Sjusjøen ellers i løpet av sommerferien. Vi har ulike overnattingsmuligheter for familier i alle størrelser. I løpet av sommeren er det også andre arrangementer på Camp Sjusjøen som det går an å få med seg når man overnatter hos oss:

23.juni – St.Hans arrangement og konsert med Fåberg Gosepelkor

2.juli – Konsert med Familien Løsnesløkken

10.juli – Konsert med Carl-Jørgen Skullerud Bakke

28.juli – Konsert med Anne Flugstad

7.august – Konsert med Lewi Bergrud Trio

 

Link til hele vår arrangementskalender finner du ved å trykke HER.

 

 

 

 


IMG_6899-1280x960.jpg

21. februar 2022

Som en avslutning på vinterfamilieleiren blir det familiegudstjeneste i Mesnali Kirke søndag 27.februar kl. 11.00. Gudstjenesten er i regi av Brøttum Mengihet, Johanne Gram-Nilsen er liturg og hovedleder for leiren og NMSer Magne Mjærum preker på gudstjenesten. Mesnali Barnekor synger! Det blir feiring av fastelavnssøndag og kirkekaffe etter gudstjenesten.

Link til facebook-arrangementet finner du ved å trykke HER.

 


Skjermbilde-2022-02-18-142145.png

18. februar 2022

Velkommen til påskeleir for ungdommer på Camp Sjusjøen!
Det er igjen klart for påskeleir på Camp Sjusjøen ved Lillehammer arrangert av NMS U Øst. Dette er leiren for deg som går på ungdomskolen eller videregående, og ønsker å bruke ferien sammen med gamle og nye venner! Leiren er mandag 11. til onsdag 13.april 2022.

Det blir som vanlig morsomme aktiviteter med slalåm/snowboard, langrenn, utelek i snøen, DIY, lek og spill og masse mer. Vi får gode misjon- og bibeltimer, knallbra lovsangsband, kveldsavslutninger og gruppemøter! Det blir også god mat og overnatting på fine internat på Camp Sjusjøen.

Du er hjertelig velkommen til å være med på påskeleir! Om det er første gang, eller om du har vært med mange ganger!
Vi ønsker å bli bedre kjent med deg og ha det morsomt sammen!

Vi gleder oss til å se deg på leir, VELKOMMEN!

Mer informasjon med program og påmelding finner du på nettsiden til NMS U, for å komme direkte dit trykker du her. 

 


Skjermbilde-2022-02-18-141446.png

18. februar 2022

Velkommen til familieleir på NMS Camp Sjusjøen for alle familier – fra små barn, til besteforeldre, foresatte og tenåringer! Vi gleder oss til å bli kjent med dere!

Mer informasjon om leiren og påmelding finnes her