fbpx
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Konsert med Lewi Bergrud Trio

7. august 2022 @ 19:00 - 20:30

Søndag 7.august kl. 19.00 har vi gleden av å invitere til konsert med Lewi Bergrud Trio utendørs i vårt amfi. Dette blir en uforglemmelig aften. En time før konsertstart, kl 18.00 åpner vi vår matbod med salg av pølser, brus, vaffel og kaffe.

Lewi Bergrud er en ettertraktet soloartist som gjester små og store scener i inn- og utland. Uansett om arenaen er en stadion, en konsertsal, kirke eller pub, evner han å skape en intim og uhøytidelig atmosfære. Som om publikum var gjester i hans egen stue.

Lewis største motivasjon med musikken er nettopp å skape små og store øyeblikk som treffer konsertgjestene i sjela. Han deler sine tanker rundt de store temaene i livet, med musikken som uvurderlig verktøy. Lewi sin åpenhet og sterke formidlingsevne gjør konsertene hans til alt annet enn samlebåndsoppdrag.

Billetter kan kjøpes på forhånd, billetter finnes HER

Resterende billetter selges i døra.

Arrangeres av Visit Sjusjøen og Camp Sjusjøen

Dersom du har behov for overnatting i forbindelse med konserten med Lewi Bergrud, så har vi ledige rom, leiligheter og hytter. Vi har også campingplass. Sjekk ut våre overnattingsmuligheter ved å trykke HER.

Detaljer

Dato:
7. august 2022
Tid
19:00 - 20:30

Arrangører

Camp Sjusjøen
Visit Sjusjøen

Sted

Camp Sjusjøen