fbpx

Vi har fleksible pakketilbud. Vi lager gjerne et eget tilbud tilpasset deg/dere!

Treningsgrupper

Ta med klubben på treningstur til Sjusjøen og Mesnali!

Her finner dere et eldorado med stier, grusveier og asfalt. Forslag på turer. Bo samlet og hyggelig på Camp Sjusjøen.

Vi har et flott uteområde med fotball og beachvolleyballbane, gratis utlån av kanoer til våre gjester.

Pristilbud:

Overnatting på dobbeltrom (2 personer på rommet).

Ankomst fredag ettermiddag, middag med dessert serveres.

Lørdag serveres sunn og god frokost som gir påfyll for dagens tur. Smør med dere en god nistepakke og fyll termosen. Til middag serverer vi vår spesialitet, elggryte med tilbehør. Selvsagt også med dessert. Kvelden har dere til fri disposisjon, se en film i vår møtesal (storskjerm med tilhørende lydanlegg) eller slapp av i peisestuen.

Søndag serveres god frokost, etterpå har dere mulighet for å ta en treningstur før vi serverer dere en god lunsj før avreise.

Kombiner trening og det sosiale, selvsagt tar vi smittevernregler på alvor. Godt renhold og gode rutiner er viktig for både oss og dere.

Pris pr person pr døgn 825,- For hele helgen 1650,-

Tilbudsprisen betinger en gruppe på 20 personer eller mer.

Idyll ved vannet

Hytte perfekt for en familie, 3 soverom, kjøkken, stue og bad. 7 døgn kr 5500,-

  • Gratis kanoleie
  • Flott turområde, både sommer og vinter.
  • Uteaktiviter
  • Kort vei til Lillehammer og Hunderfossen.
  • Spillrom med bordtennis og biljard

Kortere tid? ta kontakt for et godt tilbud!

Lunkefjell
Foto: Visit Lillehammer

Familerom med 4 sengeplasser

Nærhet til fjell og by, late dager med hvilepuls og tur på fjellet eller høy aktivitet på downhill sykling eller i bob og akebanen?

Priser fra kr 795,- ( 4 personer på rom uten bad)

Alle våre rom ligger i bygg med tilgang til kjøkken og stue. Matbutikk er åpen 7 dager i uken og ligger 500 meter fra leirstedet. Bussforbindelse til by og fjell. Alle våre fasiliteter er gratis for våre gjester. Wifi er selvsagt på plass, selv om det kanskje er mer beroligende med en kanotur på Sør-Mesna. Valget er ditt!

Zipline

Camping

Vi har gode plasser for både bobil og campingvogn.

Ledige plasser for helårscamping og vintercamping. Vinterbrøytet campingplass med 16A strøm til hver enhet. Gratis wifi. Nyrehabilitert sanitæranlegg. Tørkerom, skistall og tømmeanlegg for kasettoalett. Lysløype på stedet.

PRISER: Helår kr 10 000,- Vinter (1. september-1. mai) 7000,-

Skispor Camp Sjusjøen

Koronatilpasset konfirmantleir med ledertrening

Vi vet det er vanskelig å få gjennomført gode leirer for menigheter, det er mye som skal være på plass, ikke minst skal det være trygt og godt. I vår matsal har vi plass til 70 personer (over 20 år) innenfor dagens smittekrav på 1 meter. I henhold til smittevernveiledninger er ungdom under 20 år fritatt for 1 metersregel. Vi vi allikevel opprettholde et maksantall av smittevernhensyn.

Ledertreningshelg for menigheten. Tilpasset opplegg for ungdomsledere. Kurs i førstehjelp, brann, etikk, misjonsforståelse og ledertrening. Mimum 20 personer. Et eksempel på god utnyttelse av en slik helg er at ledere har kurs fredag/lørdag. Konfirmantene i menighetene kommer på dagsbesøk søndag til en dag med aktiviteter. Her får da ledere prøve ut det de har lært i praksis. Alle får en god opplevelse og nyttig lærdom med  videre i konfirmanttiden

I pakken er det inkludert kveldsmat, fredag, 3 måltider lørdag og 2 måltider søndag. Kaffe/te og frukt. Overnatting på 2 mannsrom. Pris fra kr 1990,-

Aktivitetsdag for konfirmanter inkludert et måltid. Pris fra kr 100,-

Ta kontakt for tilbud om en god opplevelse for dine ledere og din menighet!

Velkommen til gode opplevelser, opplevelser med mening på Camp Sjusjøen.