fbpx
IMG_5578-1280x960.jpg

7. februar 2024

Vi søker etter daglig leder til å ta over drift og videreutvikling av Camp Sjusjøen. Daglig leder går inn i et lederteam med booking-/faktureringsansvarlig og kjøkkenleder. Daglig leder kan i samarbeid med de øvrige i lederteamet definere sin rolle i den daglige driften.

Camp Sjusjøen, ligger idyllisk til i nærheten av Sør-Mesna. Kort vei til Sjusjøen og Lillehammer. Stedet tilbyr aktiviteter og overnatting for leirskolegrupper, konfirmant og trening. Ferie og fritidsmarkedet er et naturlig marked på sommer og vinter. Leirer til NMS og NMSU er sentralt for vår drift.

Hele stillingsutlysningen finner du her.

 


IMG_4477-1280x576.jpg

10. januar 2024
Er dere klare for vinterens kanskje vakreste eventyr for familier?
Velkommen til familieleir på Camp Sjusjøen og Sjusjøen for alle familier – fra små barn, til besteforeldre, foresatte og tenåringer!
Vi gleder oss til å bli kjent med dere!
Bortover- og nedover-ski omgitt av snødekorert landskap, hyggelige måltider, fellesskap, bibeltimer, opplegg for alle aldersgrupper og spennende historier fra den verdensvide kirke – og mye mer moro!
Har du ikke mulighet eller så lyst til å stå på ski, har Lillehammer og Sjusjøen sentrum mye fint å by på. Kakao på en koselig kafé eller en handletur i området?
Det finnes også flere aktiviteter for hele familien.
Dette er stedet for å skape morsomme minner for både store og små!

Arsmote-1280x720.png

8. januar 2024

Vi ønsker velkommen til årsmøte tirsdag 30. januar kl. 18.00.

I forbindelse med at vi går over til foreningsdrift i 2024 er foreningen Camp Sjusjøen nå etablert og vi skal avholde årsmøte. Dette blir altså vårt første årsmøte og det vil være en viktig milepæl for tida som ligger foran. Alle personer over 18 år kan bli medlem i foreningen, og alle medlemmer har stemmerett på årsmøtet. Medlemskontingenten er på 100 kr pr år og betales til Vippsnr 520018 (QR-kode direkte til Vipps lenger ned i innlegget).

Som forening må vi også ha et styre, og dette skal velges på årsmøtet. Til valg stiller Anders Emil Kaldhol som styreleder og Anne Miklavic, Stein-Ove Horten og Tone Alterskjær som styremedlemmer.

På årsmøtet vil også vår nye daglige leder, Svein Erik Wingstad bli presentert. Han starter i jobben 1. mai 2024.

Agenda for årsmøte:

Åpning v/ regionleder Ole Harald Neergård

Misjonsglimt fra Madagaskar v/ Stein-Ove Horten

Presentasjon av styrekandidater

Valg av styre

Årsmøtet er åpent for alle! Vi oppfordrer alle som har et hjerte for Camp Sjusjøen til å melde seg inn i foreningen og delta på årsmøtet – bli med og påvirk en viktig og spennende framtid!

Årsmøtet avholdes i vår spisesal i 1.etasje i hovedhuset Vangen, rullestolvennlig adkomst. Adresse: Sørmessenvegen 23, 2610 Mesnali. Det vil bli servert kaffe og kaker.

Det er også mulig å delta på årsmøtet digitalt via Teams, ved å trykke på denne linken.

Scann koden og meld deg inn i vår forening! Medlemsskapet koster 100 kr.
Scann koden og meld deg inn i vår forening! Medlemsskapet koster 100 kr.

Vel møtt til årsmøte!


Juletrefest-2-1280x721.png

20. desember 2023
Velkommen til juletrefest på Camp Sjusjøen i Mesnali søndag 7. januar kl. 17.00. Vi synger julesanger, hører en liten andakt og går rundt juletreet. Etterpå blir det kaker, kakao og saft i matsalen, utlodning med fine premier og kanskje kommer nissen?
Arrangementet er gratis. Alle tar med et fat med kaker til felles kakebord.
Juletrefesten arrangeres av Brøttum Menighet og Camp Sjusjøen.
Adresse: Sørmessenvegen 23, 2610 Mesnali

IMG_1102-1280x960.jpg

24. november 2023

Forrige helg var det mange spente barn som ankom Camp Sjusjøen! De hadde meldt seg på sang og musikkleir og var klare for en helg med mye sang, lek, fellesskap, mat og kiosk.

Sang og musikkleir har vært arrangert på Camp Sjusjøen i mange år, noen år under navnet korleir, men dette er en leir for alle uansett om man synger i kor eller ikke! Ragnhild Hiis Ånestad har vært med på leiren i flere år, og det var hun også i år. Hun startet Oslo Soul Children i 2001, et kor for tweens, og siden den gang har arbeidet vokst til å telle over 300 kor i hele verden. Ragnhild hadde med seg mange fine, kule sanger som barna fikk synge med på, i tillegg hadde hun med seg noen ungdommer fra sitt eget kor, til glede og inspirasjon for alle deltakerne.

Det ble også tid til utelek og bålkos i strålende vintervær

Helga ble avsluttet med Soul Church i Nordre Ål kirke på Lillehammer, hvor leirkoret var med på å synge hele ni sanger!

Soul Church i Nordre Ål Kirke med leirkoret

Det blir sang og musikkleir i 2024 også, 8.-10. november er datoen, så hold av helga allerede nå! Mer informasjon om påmelding kommer høsten 2024.


P9160204-1280x960.jpg

22. november 2023

Etter sommerferien var det mange spente fjes å se blant de ansatte på Camp Sjusjøen. På starten av årets travleste leirskolesesong stod nemlig flere nyansatte klare for å ta fatt på det ukjente. Hildegunn Vangen og Tori Angell startet begge i leirskolen i august og bare et par-tre uker seinere skulle de ta imot sin første leirskoleklasse sammen med stabens instruktører. De var begge veldig spente, men tok fatt på oppgaven med stor iver.

Den første bussen med elever rulla inn siste uken i august og siden da har det gått slag i slag med elever og lærere gjennom dørene på Camp Sjusjøen Leirskole. Det har vært klatring, teambuilding, kano, fjellturer og mye mye mer i all slags vær!

Sesongen for høstleirskole er over for denne gang og tilbake sitter leirskolegjengen med store smil rundt munnen – for det gikk jo faktisk veldig bra! De ansatte forteller at det har vært morsomme, innholdsrike og ikke minst lærerike uker. Nå brukes de rolige ukene til evaluring, planlegging og kompetanseheving før ny sesong venter på nyåret. Da blir det vinterleirskole med mange spennende aktiviteter og forhåpentligvis mye snø!

Vi har ledig kapasitet for leirskole i 2024 og årene framover, ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker et tilbud.


sang-og-musikkleir-1280x721.png

27. september 2023

Velkommen til sang- og musikkleir på Camp Sjusjøen 17. – 19. november 2023! Denne leiren er for deg som går i 1.-8. klasse!
4.-8.klasse kan delta hele helga,
1.-3.klasse deltar lørdag til søndag.

Vi får besøk av Ragnhild Hiis Ånestad fra Soul Children som lærer oss mange fine sanger. Leiren avsluttes med gudstjeneste i Nordre Ål Kirke (Lillehammer) søndag kl. 13.00, her er foreldre, søsken og venner velkommen. Leiren starter med innsjekk fredag kl. 17.30 for 4.-8 klasse. For 1.-3. klasse er innsjekk lørdag kl. 09.30.

Program sendes på epost til alle påmeldte når leiren nærmer seg.

Med som ledere på leiren er det både ungdomsledere og noen voksen, blant annet Kari Borud og Marit Stave. Har du spørsmål om leiren ta kontakt med Marit på marit@stave.no eller Hanne på hanne.skinnerlien@nms.no

Pris:
4.-8. klasse (hele helgen) 1200 kr
1.-3. klasse (lørdag – søndag) 700 kr
Medfølende voksen 700 kr pr døgn.

Prisen inkluderer alle måltider, overnatting, instruktør Ragnhild hele helga, aktiviteter og buss til Nordre Ål Kirke på søndag.

Leiren betales ved ankomst til Camp Sjusjøen med kort eller kontant.

Påmeldingsfrist 5. november. Påmeldingen finner du her.


IMG_8759-1280x960.jpg

4. september 2023

Det er en tid for alt, og nå er tiden kommet for at Thor Kristian Ringsbu forlater stolen som daglig leder på Camp Sjusjøen. Gjennom 25 år har han jobbet på stedet, først som ettåring, så vaktmester, driftsleder og i de siste 11 årene som daglig leder.

Thor Kristian har vært en leder som har fått mye til å skje på Camp Sjusjøen. Rom, hytter og leiligheter har blitt pusset opp. Han har vært opptatt av å heve standarden på leirstedet, og i tillegg til oppussing har han også vært en pådriver for at tekniske ting har vært «up to date», som varmepumper, tv-er og lydanlegg for å nevne noe. For Thor Kristian har det også vært viktig at leirstedet er en del av det lokale reiselivet. Under hans ledelse har Camp Sjusjøen i tillegg til å ha tatt imot tusenvis av konfirmanter og skoleelever på leirskole, også tatt imot idrettslag, organisasjoner, bedrifter og privatpersoner.

Nå tar Marit Ravna over som midlertidig daglig leder, inntil en ny leder er på plass.Thor Kristian tar fatt på jobben som kirkeverge i Kongsvinger Kirkelige Fellesråd.

Søndag 29. oktober skal det være en avslutningsfest for Thor Kristian. Det blir middag for inviterte gjester, med et påfølgende kakelag kl. 16.00 som er åpent for alle som har lyst til å komme. Den åpne kakefesten fins som et Facebook-arrangement HER. Vi håper mange fra lokalområdet har lyst til å ta turen innom for å gi Thor Kristian en fin avslutning.

 


IMG_8523-1280x960.jpg

18. august 2023

Det nærmer seg oppstart av leirskolesesongen og det er mange detlajer som skal på plass før bussene med leirskoleelever ruller inn på tunet. Utstyr skal gjøres klart, gresset skal klippes, husa vaskes og mye mer. Denne høsten har vi også fått noen nye fjes i leirskolestaben, og denne uka har det blitt stadig flere kaffekopper rundt lunsjbordet for hver dag som har gått. I dag var alle samlet og etter en innholdsrik opplæringsdag er årets leirskolelærere og instruktører klare for å ta imot første skoleklasse neste uke.

Hildegunn Vangen er ansatt som leriskoleleder og informerte gjengen om timeplan og gav praktisk informasjon.

I tillegg til de nyansatte i leirskolen har vi med oss mange dyktige folk som har vært med oss i mange sesonger. De lærte opp de nye i både kano og teambuildingsløypa SOFA.

Dagen ble avsluttet med opplæring i brannvern og inspeksjon av brannbil.

Er du nysgjerrig på hvem som jobber på Camp Sjusjøen? Les det her!


IMG_1555-1280x960.jpg

7. august 2023

Camp Sjusjøen egner seg ypperlig som overnattingssted for store grupper. Vi har totalt 150 sengeplasser fordelt på internatbygg, hytter og leiligheter. De fleste av våre rom har køyesenger og noen rom har dobbeltseng. Vi har sengetøy til utleie og barneseng til våre minste gjester. På alle enheter finnes eget kjøkken, hvor det går an å lage maten selv dersom man ønsker det. Les mer om våre ulike enheter her.

I hovedbygget vårt har vi spisesal, møtesal og peisestue. Dersom man ønsker går det an å bestille mat, full pensjon eller halv pensjon. Vi har også mulighet for å tilby mat utendørs, for eksempel elgsuppe i vår gamme, eller grillmat på bål eller grill.

Vi har god erfaring med å tilrettelegge overnatting, bespisning og opplegg tilpasset ulike grupper. Hos oss bor foreninger, bedrifter, kor, korps, idrettslag, skigrupper og mange flere hvert år! Her kan dere benytte dere av vårt fine uteområde og bruke deres eget opplegg. I tillegg er det mulig å bestille ulike aktiviteter hos oss, vi har gode instruktører som kan være med dere. Ta kontakt med oss for et tilbud til din gruppe, vi har kapasitet høsten 2023 og vinter 2024. Velkommen til Camp Sjusjøen.