fbpx

Vi inviterer til koronavennlige julebord for deres gruppe fra 16. november i år

 

Knasende svor og saftig ribbe

2020 er et annerledes år. Mennesker har behov for å treffes, snakke sammen, ha det hyggelig sammen. Vår matsal har god størrelse og vi har selvsagt gode smitteverntiltak. Hos oss kan dere samle inntil 75 personer med god avstand.

Vår konferansesal med lydanlegg og annet AV utstyr er også mulig å benytte hvis dere ønsker å leie inn underholdning til deres julebord.

På Camp Sjusjøen har dere stedet for dere selv. I årets julebordsesong tar vi kun en bedrift/gruppe om gangen. 

Vår julebordsmeny fra kr 279,- pr person:

Juletallerken med saftig ribbe og sprø svor, det naturlige tilbehøret er julepølse, medisterkake, surkål, poteter, brun saus, tyttebær og flattbrød.

TIl dessert serveres tradisjonell hjemmelaget riskrem med rød saus, fruktsalat og karamellpudding. God kaffe hører med!

Ønsker dere kaldmat i tillegg kan vi ordne dette, eksempelvis: potetsalat, pølsefat, ostefat, eggerøre, laks, salat, kyllinglår, dressing, brød og smør. Kr 100,- ekstra pr person.

Drikke til maten. Vi tilbyr mineralvann, alkoholfritt øl og alkoholfri eplecider. Ønsker dere andre alternativer ta kontakt så ser vi på mulighetene.

Minstebestilling er 25 personer. Er dere en mindre gruppe? Ta kontakt så ser vi på en løsning sammen. Vi leverer også dette som catering.

Ute etter en unik og god opplevelse?

Koselig opplevelse med bjeller, hest og slede

Vi har et stort område med mange muligheter. Hva med å starte julebordet med samhandlingsløypen vår, SOFA. Deretter får dere en flott tur i bygda Mesnali med hest og slede. Etter sledeturen får dere servert gløgg rundt bålet i vår gamme. Deretter ønskes dere velkommen til vår spisesal for god mat og godt samvære. Ta kontakt så skreddersyr vi et godt tilbud til dere!

Velkommen til fest!

Bestill deres julebord i dag.