fbpx

Velkommen til fjellet og Camp Sjusjøen. Hytter, leiligheter og camping. Milevis med turstier og mulighet for aktiv ferie i Ringsakerfjellet.

 

Sør-Mesna høst

Camp Sjusjøen er perfekt for de som ønsker en aktiv høstferie. Vi har fine hytter og leiligheter. Alt i fra 2- 12 personer. Storhytter med plass til 40. Pris fra kr 1250,- pr døgn, sluttvask inkludert. Fjellet lokker med vakre farger. Er du lysten på en bytur er Lillehammer kun et kvarters biltur unna. Lillehammer har flere unike butikker og spisesteder. Maihaugen og Hunderfossen er å anbefale. På Hunderfossen finnes blant annet vegmuseet som tilbyr en unik utstilling med fokus på trafikk og kjøretøy. I området rundt Camp Sjusjøen er det et utall med stier som er nydelige både for sykling og fottur. Stier er godt merket. Forslag på turer finner du blant annet her. 

Det er i år også lagt til rette for 7 topturer på Sjusjøen. «På disse turene kan små og store få oppleve fjellheimens vakre natur, og fra Sjusjøens høyeste punkter, kan en se inn i Jotunheimen, Rondane, Synnfjellet og Trysilfjella. Dette er turer som i tillegg til rekreasjon for kropp og sjel, gir muligheten til fisking, bading, trening, grilling, lek og moro. Fjellområdet byr på et variert nett av stier i skog og fjell.» Oversikt over disse turene finner du her.

Som gjest hos oss i høstferien låner du/dere kano gratis. Ta en padletur blant holmer og viker på Sør-Mesna. ta med termos og niste og nyt en høstdag på vannet.

Vil du til fjells med bobil eller campingvogn? Vi har ledige plasser på campingplassen. Pris pr døgn kr 400,- inklusive strøm, dusj og bruk av vaskemaskin/tørketrommel. Rolig barnevennlig plass med lite trafikk.


Servicebygg og fasiliteter

– drikkevann
– tømmested for toaletter i umiddelbar nærhet
– vaskerom og tørkerom
– toaletter og dusjer, nyoppusset dusjanlegg. To fine familiebad i eget bygg.
– Utendørs sjakk, fotballbane, volleyball, klatrevegg, hoppeslott, badestrand med mer.

Wifi er tilgjengelig på hele plassen, enkelte vogner/biler kan ha dårlig dekning innendørs.

Bestill rom eller plass for vogn/bobil/telt online her

Ta kontakt for mer info og bestilling!


Hytter og rom for utleie

Hytter og leiligheter med god standard, Fra 2 – 40 sengeplasser. Alle våre enheter er godt ustyrt med det som er nødvendig for et godt opphold, servise, dyner, puter, barnestoler og senger. Sengetøy kan dere ta med eller det kan leies hos oss.  Alle enheter har bad med dusj, flere har også vaskemaskin/tørketrommel. Uteområdet er perfekt for herlige dager. Aktiviteter for store og små både vinter og sommer.

Se hytter og book online her

Ta kontakt for mer info og bestilling!


Fasiliteter

I hovedbygget, «Vangen» har vi en liten resepsjon med kiosk, mulighet for kanoleie. Kontorer er lokalisert i dette bygget, I nærheten av campingplassen (300 meter) finner du kirke, dagligvarebutikk, frisør, fotpleie med mer.

FASILITETER

LES MER

ARRANGEMENTER

LES MER

OVERNATTNINGSTILBUD

OVERNATTING