fbpx
Vinterferie på Mesnali!

Vinterferie 2021 tilbud for familien

Uke 8 er det vinterferietid. Lyst til å reise litt vekk? Vekk fra trange gater, trikk og bane?  Lyst til å oppleve vinter med familie, kjenne snøen knitre under beina, kjenne vinden røske litt i håret på vei ned bakkene?

Normalt er det familieleir hos denne uken, det er det vanskelig å få til med gjeldene koronaregler.  Vi har et godt tilbud til dere som ønsker å komme til fjells! Her vil dere få oppleve felleskap, flott natur og  få en opplevelse med menng!

Fra onsdag 24.februar har vi mulighet for at dere kan komme til fjells. Bo i en hytte, leilighet eller rom med bad (4 personer) Ønsker dere frokost og middag servert så har vi stor matsal med fleksitider (avhengig av et minimumsantall). Dere har også muligheten til å stelle dere selv.

Det som blir fast opplegg disse dagene må være innenfor smittevern regler, en kveldssamling i peisestuen ved Magne Mjærum er noe av det som allerede er på plass. Utover det ordner dere dagene selv. Det jobbes med å få med noen flere slik at det blir et godt felleskap innenfor det regelverk som er gjeldene. Uteområdene er klare og venter på å bli brukt. Vi jobber også med å få på plass hundespannkjøring på isen en dag.

På stedet er det preparert akebakke med lys, Det etableres nå skøytebane med lys. Lysløypen er oppkjørt og det er flotte spor på Sør-Mesna. Vi har masse snø! Det er mulig å kose seg både ute og inne! Se mer av våre fasiliteter her.

På fjellet vil det være ulike aktiviter innenfor gjeldene regler. Oppdatert informasjon finnes på Visit Sjusjøen sine sider 350 km med skispor lokker og alpinbakken er bedre enn noen gang, i år også med kveldskjøring. Naustet på Sjusjøen har ulike aktiviteter for barn, kanefart, skileiksområde med mer.

Blir dere litt lei av fjellet er det mange muligheter for familien i Lillehammer, hva med å besøke OL museet på Maihaugen, eller kanskje frister det med en kveld i vinterparken Hunderfossen?

Selv om det ikke blir en normal vinterfamilieleir i år håper vi at dere har lyst til å besøke oss. Vi har gode smittevernrutiner og ønsker oss veldig gjester i vinterferien.

Ønsker dere mer informasjon, ønsker å bestille? Ta kontakt med Thor Kristian på telefon 40 40 53 54 eller epost: torr@nms.no

Priser:

Full pensjon med matpakke/termosfylling og oppredd seng, kr 825,- pr døgn pr person

For barn under 12 år betales halv pris. Barn under 4 år gratis.

Her vil dere bli innlosjert på 4 manns rom med bad.

Ønsker dere å stelle dere selv så har vi flere muligheter. Ta kontakt så finner vi en god løsning sammen.

hytte/leilighet fra kr 2500,- (minimum 2 døgn)

Rom med bad (4 sengeplasser) kr 995,- pr døgn

Rom uten bad (4 sengeplasser) kr 795,-

Frokost med matpakke (smøre selv) kr 140,- (serveres fra kl 08.30 – 09.30)

Middag med dessert/kaffe kr 195,- (serveres fra kl 18.00-20.00)

Barn under 12 år, betaler halv pris.

Barn under 4 år gratis.

Det vil bli arrangert kveldssamlinger i peisestuen for de voksne. Magne Mjærum vil delta på disse. Under frokost vil det være en kort andakt/ord for dagen.

Ved ankomst vil vær familie finne en hyggelig aktivitespakke på rommet/hytten. HEr vil dere få tips til aktiviteter som dere kan gjøre sammen.

Lurer du på noe? Ring Thor Kristian på telefon 40 40 53 54 eller epost: torr@nms.no