fbpx
Leirskoleansatte-1280x1280.jpg

Leirskole våren 2023

15. mars 2023

På Camp Sjusjøen er vi stolte av å ha Camp Sjusjøen Leirskole, som er en helårs offentlig leirskole under Ringsaker Kommune. Våren 2023 har vi ledig kapasitet til å ta imot noen ekstra klasser. Dersom din skoleklasse gjerne skulle vært på et leirskoleopphold eller klassetur i år, så er det enda ikke for sent.

I undervisningen på leirskolen legger vi vekt på læring og kunnskap om natur, kultur, friluftsliv og historie. Vi tilbyr mange spennende aktiviteter i området rundt leirskolen. På våren tilbyr vi blant annet kanopadling, meteorologi, kart og kompass, klatring og samhandlingsaktiviteter. Aktivitetene utfordrer elevene i samarbeid på vann, land og på fjelltur.

Camp Sjusjøen Leirskole er «Et fint sted å være, et godt sted å lære».

Vi tilpasser undervisningsopplegget etter deres behov og ønsker. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!