fbpx
Hundekjoring-1280x600.jpg

Hundespann

17. oktober 2022


Du har sikket sett det på TV. Noen som står bak en slede med mange hunder foran, som drar en slede etter seg. Synes du det ser spennende ut?

På CAMP SJUSJØEN Leirskole får du muligheten om du vil og tør. At det er en spesiell opplevelse, vil du garantert oppleve.

Synes du det høres skummelt ut? Ingen blir tvunget til å prøve, men de som er skeptiske blir ofte beroliget når de først blir kjente med hundene og hundepasserne. Ikke behøver du å være uroa med tanke på å styre heller. Løypen er oppkjørt og hundene vet hvor de skal løpe. Du skal bare stå bak på sleden eller sitte på.

Men da er også naturopplevelsen komplett. Det er en leven og bjeffing av yre hunder som bare vil komme seg av gårde, men så snart de får løpe … så blir de stille . Heeelt stille.  Det eneste du hører er lyden av meiene/sleden som stryker over snøen og kanskje hundenes pusting og vinden mot ansiktet ditt.

Du glemmer tid og sted, men ikke opplevelsen. Garantert ikke!