fbpx

Leie av turski

27. januar 2022

Leie av turski
Ikke alle har egne turski. Leirskolen samarbeider med en utleier av turskiutstyr, som skoler så kan leie utstyret fra.

Utleier sendere leirskolen faktura for skiutstyret. Leirskolen setter denne på fakturaen til skolen, som leier utstyret.

Ønsker skoler å betale kontant for leien av turskiutstyret, ordner vi også det og da betales det til leirskolen når dere er her.

Leirskolen må ha liste med info om dem som skal leie turski (senest 2 uker før oppholdet).

Når leirskolen får listen fra dere, videresender vi den til vår samarbeidspartner, som så sørger for at utstyret står klart når dere kommer.

————–
NB! NB! NB!

  • Etter bruk skal skiene klipses sammen, skoene settes i bindingen og alt settes på plass slik de stod når de ble hentet.
  • Vi blir fakturert for alt som ikke blir levert inn igjen. Vi anbefaler derfor at klipsene til skia blir lagt i bøtten, som er markert til det når skiene hentes i skistallen første gang.
  • Skiene skal renses for festesmøring etter bruk og før de blir klipset sammen igjen for innlevering (leirskolen har skirens).
  • Utstyr som blir skadet eller blir borte må erstattes (Leirskolen blir fakturert av samarbeidspartner for mangler/skader og videresender faktura til brukerskolen).

TIPS

  • Mange kommuner har utlån av friluftsutstyr og her kan det være penger å spare for familier og skoler.
  • Vi ser at noen av og til bestiller litt for små skostørrelser. Det skal også være plass til tykke sokker, så det kan være lurt å gå en skostørrelse opp, hvis det er tvil.