Alpint

13. januar 2022

Alpint
Gjennom våre gode samarbeidspartnere på Sjusjøen Skisenter, kan leirskolen tilby en dag med alpint til en hyggelig ekstra kostnad. De fleste skolene velger det som del av oppholdet, men det er opp til hver enkelt skole om dere vil gjøre bruk av det.

Velger dere alpint, tar hele gruppen buss opp til skisenteret (bussen er inkludert i oppholdet), hvor vi har base for dagen.

En liste må fylles ut for antall dagskort og leie av alpint utstyr (se link nederst) og returneres til leirskolen senest 2 uker før opphold.

Betaling
Betaling for dagskort/utstyr kan dere ordner selv, når vi kommer til skisenteret. Det må da gjøres som samlet betaling med kort.

Alternativt kan det gjøres med faktura. Da sender skisenteret fakturaen til leirskolen, som så fakturerer bruker skolen.

Turski
De som ikke skal ha alpint, får et eget tilpasset opplegg med turski. Er vi heldige, får vi kanskje en tur opp med skiheisen og går over toppen på Natrudstilen.

Det er også mulig å øve mer på ski i barnebakken (gratis) og med opp til skisenteret har vi også akematter for de som ønsker det eller evt. ikke kan/vil gå flere skiturer.

Ut på ettermiddagen kan de med turski dra litt før de andre og gå på ski ned til leirskolen (ca. 3 km – nedoverbakke 🙂 ). Resten tar bussen ned igjen.

Alpint er ekstra tilbud
Alpint er så vidt nevnt på siden med ukeprogram. Da det er opp til skolene som kommer om dere vil ha alpint, ligger ikke denne infoen om alpint på siden med info til foreldre/elever. Tilbudet må skolen/lærerne formidle til foreldre/elever, når det er tatt en avgjørelse på om dere også ønsker alpint.