fbpx

Lysløyper

30. november 2021

Camp Sjusjøen ligger midt i smørøyet for alle trenings- og turglade mennesker. Enten du er ute etter et sted for treningssamling, en aktiv helg i naturen eller kun overnatting er vi et ypperlig alternativ!

Gå deg en kveldstur fra leirstedet rett ut i lysløypa. Lysløypa er ca.3 km lang og går i nydelige omgivelser ned mot Sør-Mesna. Du kan også få en flott opplevelse om du går langs Sør-Mesna vannet, hvor landskapet er åpent og fint. Helt ved nordenden av vannet finnes det en gapahuk hvor det er mulig å fyre opp bål, nyte en god matpakke og overnatte hvis man ønsker det.

Fra leirstedet er det gangavstand til løypenettet til Natrudstilen og opp mot Sjusjøen. Det er kort vei med bil opp til Sjusjøen som er et av verdens beste områder for langrenn. Her ligger alt til lette for fine skiturer, trening som familietur. Liker du bedre alpint, så er Sjusjøen Skisenter like ved. Se mer informasjon om dette her

Ta kontakt for mer info og priser ►