fbpx

Hundespann

25. november 2021

For hvem: Alle/grupper.
Alder: Fra 13 år (yngre kan sitte på).

Har du lyst til å oppleve noe helt unikt? Har du sett på tv og lurt på hvordan det hadde vært å kjøre ditt eget hundespann?

På Mesnali har du sjansen til å kjenne på følelsen av villmark, susende over isen på Sør-Mesna med 6 hunder halsende foran. Naturopplevelsen er komplett, stillheten blir bare brutt av lyden av meiene mot snøen, hundenes pusting og vinden mot ansiktet. Du glemmer tid og sted, men ikke opplevelsen etterpå.

Vi har 2 korte løyper vi bruker på Sør-Mesna. På land fyrer vi bål, griller pølser og drikker solbærtoddy mens vi venter på tur.

Hundespann er et tilbud vi har til større grupper på bestilling.

Ønsker du/dere å kjøre lengre tur så anbefaler vi Sjusjøen Husky Turs, som har lengre turer på fjellet. Enkeltpersoner og familier henviser vi også til Sjusjøen Husky Tours. Se deres nettside for kjøredager på fjellet.

Ta kontakt for mer info og priser