fbpx
Leirskole-animasjon-2.jpg

Informasjon om ekskursjoner og leirskole

27. november 2020by Rúni úr Árantsstovu
Mange foreldre kan synes det er uvant og fremmed at grunnskolen også innebærer ekskursjoner og overnattingsturer. Utdanningsdirektoratet har laget filmen «På tur» og NAFO har utarbeidet en brosjyre. Begge deler er oversatt til flere språk.

Materiellet er laget for å informere foreldre som er usikre på hvorfor elever skal dra på turer og hva de skal gjøre på turene.  Hva leirskole er og hvordan den blir organisert med overnattinger, kan noen også lure på. Filmen gir en kort info om dette på flere språk.

Er det foreldre som lurer på noe, kan de finne et språk de skjønner og få infoen de trenger som film og som PDF.

Skoler kan bruke bruke det som introduksjon og info på foreldremøter og velge filmer og brosjyrer som passer til foreldregruppen.

 

 

 

 

 

Rúni úr Árantsstovu