fbpx
koronavirus.jpg

Forsterket covid-19 tiltak

5. november 2020by Thor Kristian Ringsbu

På Camp Sjusjøen følger vi nøye med på til de enhver gjeldene tiltak i forhold til Covid-19.

roll up smittevern

I dag har det kommet nye nasjonale retningslinjer. Det er ikke gitt noen sluttdato for disse. VI forholder oss til disse foreløpig frem til 9. desember.

Tolkningen av disse reglene er gjort av NHO reiseliv. VI forholder oss til NHO Reiseliv sine bransjestandarder.

Statsminister Erna Solberg redegjorde 5. november for nye, drastiske tiltak for å få kontroll på koronasmitten i Norge.

  • Nasjonal regel om maks 50 deltagere på konferanser hvor ikke alle sitter i fastmonterte seter. I lokaler med fastmonterte seter er maksantallet fortsatt 200 stk (eksempelvis teater). På Camp Sjusjøen er det tillatt med kurs/konferanse pr. nå med inntil 50 deltagere. Vi har god plass i både spise- og møtesal. Dette gjelder også for grupper i offentlig regi, som treningsgrupper, konfirmantleir, bedriftsovernatting etc. som ønsker overnatting, maks 50 stykker om gangen.
  • Ønsker dere å komme hit å spise, f.eks på Julebord er det et maks antall på 20 pr. gruppe. Er dere en privat gruppe, vennegjeng eller annet som ønsker overnatting er det også denne grensen på 20 personer som er gjeldene.

I disse tider, når det kan være fornuftig å bedrive utendørs aktiviteter, holde avstand og kun være sammen med dine nærmeste – kan vi sterkt anbefale en tur hit til Sjusjøen😀 Her er det massevis av frisk luft, lett å holde avstand OG ikke minst – vi har skiløyper, til bruk for alle som vil!

Vi har store områder både innendørs og utendørs. Hytter, leiligheter og rom er mulig å leie for selvhushold. Nyt naturen på Sjusjøen og fyll på med frisk luft med avstand til andre.

TIl tross for at det fortsatt er mulig å møtes anbefaler vi sterkt at dere holder dere med de nærmeste, ta vare på flokken din! Vi kommer til å være her også etter at pandemien er over! Vi gleder oss til vi igjen kan fylle leirstedet helt fullt med barn, unge og voksne.

Jeg legger ikke skjul på at dette er økonomisk tøft for oss. Vi ønsker oss selvsagt gjester, vi er åpne, men med dagens regler er det vanskelig å samle større grupper. Camp Sjusjøen er perfekt for større grupper, bare ikke under en pandemi.

Ønsker du å støtte oss i en vanskelig situasjon økonomisk?

Lei en kano eller kjøp en kaffe via vipps! Vårt VIPPS Nummer er: 520018 Her kommer du til en “butikk” Bruk rubrikken gave og fyll inn beløp.

Det er også mulig å støtte oss via bank. Vårt kontonummer er: 3000 35 49484 Merk gaven: “Mesnali 17550”

Tusen takk for ditt bidrag!

Vennlig hilsen Thor Kristian Ringsbu, Enhetsleder Camp Sjusjøen

Thor Kristian Ringsbu

 

Thor Kristian Ringsbu