Treningssamling for alle og enhver

7. august 2018by Camp Sjusjøen

NMS Camp Sjusjøen, Mesnali Det er tid for å planlegge vinteren. Vi på Mesnali Leirsted er klare. Er du?

Du trenger ikke være toppidrettsutøver for å få maks ut av et treningssamling på NMS Camp Sjusjøen, Mesnali. Med over 30 års erfaring har leirstedet på Mesnali bygd opp en sterk kompetanse som vil ivareta alle deltakere på best mulig måte på alle plan. Med utmerkede omgivelser og et godt tilrettelagt overnattingssted, ligger alt til rette for at utøvere og deltakere skal trives og få maks utbytte av oppholdet.

Men – det er ikke først og fremst toppidrettsutøvere som er hovedfokuset til leirstedet.

– Vi retter oss mot idrettslag/bedriftslag/treningsgrupper som ønsker å legge oppholdet til denne delen av landet. Enten de vil ha treningsleir hos oss eller de skal delta i konkurranse. Vi har mulighetene, forteller Thor Kristian Ringsbu.

Og han legger til at treningsaktivitet de seneste årene ikke bare gjennomføres på individuelt plan.

– Markedet for treningsgrupper er blitt mer og mer spisset de siste 20 årene, dette har nok sammenheng med at idrett er blitt mer og mer organisert. Før var det enkeltpersoner som trente alene, nå har dette kommet inn i andre former. Fysiske helse er viktig og det har vært og er et stort fokus på dette.

Med en fantastisk beliggenhet øst for Lillehammer i idylliske naturområder, finnes det plenty med muligheter, somre som vintre, for å få gjennomført vellykkede treningsopphold. Men først og fremst er det mennesket som står i fokus.

– Vi er opptatt av at mennesker skal ha det bra, opplevelse med mening er vårt slagord og det er dette det handler om. Vi ønsker at våre gjester skal få en god trenings- og idrettsopplevelse. Det å ta vare på kroppen blir mer og mer viktig og vi ønsker å bidra til dette. Enkelte kan nok lure på hvorfor vi markedsfører oss mot denne type grupper som et leirsted. Svaret på dette er at slike grupper gjør at vi kan ha et helårsåpent leirsted. Det gir oss midler til vedlikehold av stedet slik at vi kan fortsette en god utvikling mot et komplett leirsted både sommer og vinter, sier Ringsbu.

Av fasiliteter som ligger tilrette i nærheten, så kan vi nevne anlegg og områder som Olympiaparken nede i Lillehammer, Birkebeiner stadion, Sjusjøen Skisenter, et utall av merkede stier for både løping og sykling, og også fine padlevann i området.


Ta kontakt på tlf. 62 35 93 30 eller fyll ut kontaktskjema og vi tar kontakt med deg.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Camp Sjusjøen