NMS Mesnali Leirsted blir NMS Camp Sjusjøen Mesnali

25. oktober 2017by Thor Kristian Ringsbu

Leirstedet har hatt flere ulike navn siden starten i 1958, Et av de første navnene var Mesnali Leirsted. Etter noe tid ble det Mesnali Ungdomssenter. Dette navnet hadde stedet lenge, på 70 tallet fikk navnet en tilføyelse, nemlig Leirskole. I flere år het vi Mesnali Ungdomssenter og Leirskole. I 2010 tok vi tilbake vårt gamle navn Mesnali Leirsted.

I 2013 Startet vi konseptet “Camp Sjusjøen” Under denne merkevaren har vi drevet aktiviteter og leirskole. Etter hvert så har vi blitt vant til dette navnet, samtidig har vi ønsket å ha med Mesnali videre i navnet. Merkevaren Camp Sjusjøen er vi stolte av og vi ønsker å utvikle denne videre.

Vår organisasjon har også i denne tiden endret navn. For oss på leirstedet har etter hvert Camp Sjusjøen blitt et navn vi er glade i. Det forteller hva vi er og hvor vi befinner oss. Ordet Camp på engelsk betyr leirplass. Vi er en leirplass ved foten av Sjusjøen og Ringsaker fjellet. En leirplass er der hvor man henter krefter og drar på tur ut i fra. Leirstedet er et sted hvor våre gjester kan hente krefter, spise og overnatte i gode omgivelser før de reiser ut på tur i den flotte naturen vi har rundt oss. Enten de velger kano på Sør-Mesna eller tar ski eller føtter i bruk i fjellet.

Vi er også glad i bygda vi er i. I bygda vil vi nok fortsatt hete “senteret” fortsatt…. Vi er stolte av bygda Mesnali og er glad for at NMS valgte dette stedet for leirstedet. Vårt nye offisielle navn blir derfor: NMS Camp Sjusjøen, Mesnali.

Vi ønsker både nye og gamle kunder velkommen til Camp Sjusjøen, enten det er leir, overnatting eller dagsbesøk. Velkommen til bygdas leirsted og et av NMS sine flotte leirsteder i Norge. Sammen kan vi ha gode opplevelser, vi håper at dere som besøker oss får nettopp den opplevelsen dere er ute etter og at vi klarer å gi dere en opplevelse med mening!

 

Thor Kristian Ringsbu