Glad i langrenn? Vi har vinter og skiføre

1. november 2016by Camp Sjusjøen

trikkeskinner - skispor for langrenn

Snøen har kommet. Den jevne nordmann er glad i langrenn, og skisporene venter på treningsglade mennesker. Mesnali Leirsted ligger i sentrum av skiaktivitetene, i fra leirstedet er det kort vei til Lillehammer og Birkebeineren skistadion, Lysgårdsbakkene er 10 minutter unna. Natrudstilen skisenter er 3 km unna. Sjusjøen med sine 350 km med løyper er 6 km unna.

Leirstedet har gode fasiliteter for grupper som ønsker å bo samlet og trene sammen. I November og Desember har vi spesielt gode tilbud på midtuke. Ta kontakt så gir vi dere et godt tilbud på overnatting med eller uten mat. Flere av våre hytter og hus er egnet også for selvhushold.

Denne høsten er det flere idrettslag som nyter godt av gode treningsforhold på Sjusjøen. Gjør som dem og bestill et opphold hos oss.

Spennende arrangementer denne høsten er verdenscupåpning skiskyting 11.-13. november i Lillehammer blir det skifestival med verdenscup, langrenn, kombinert og hopp 2.-4. desember.

Velkommen til gode opplevelser!

Camp Sjusjøen