“Sammen i Kjærlighet” 7.-9. Oktober 2016

23. august 2016by Camp Sjusjøen

 

hand-i-hand

 

Det Norske Misjonsselskap, NMS og Mesnali Leirsted

inviterer til seminar for ektepar.

Når bilen har kjørt for eksempel 15.000 km er det vel vanlig å spandere en rutinemessig service på bilverkstedet og det koster ikke alltid bare hundrelapper. Parforholdet derimot kan ofte knirke uten at vi gjør noe med det helt til noe ryker og det er vanskelig å reparere. Vi inviterer derfor til service, ikke på bilen denne gangen,men på parforholdet og det viktige samspillet med dem som står oss nær.

Hvem passer seminaret for?

Seminaret passer for alle ektepar som vil investere i familien i form av kunnskap og ny inspirasjon. Deltagelse er et uttrykk for at vi ønsker å få det enda bedre.

Seminarholder og inspirator er Ole-Magnus Olafsrud. Ole-Magnus er nettverksleder i Navigatørene. Han har bred og god erfaring fra flere seminarer, rådgivning og sjelesorg. Han har skrevet flere bøker om mellommenneskelige relasjoner i familie, nærmiljø og menighetsliv.

Programmet for helgen inneholder undervisningstimer, måltider og tid for å være sammen. Leirstedet ligger i et naturskjønt område med gode turmuligheter.

Program for helgen finner dere her: brosjyre sammen i kjærlighet

Hjertelig velkommen på “service” 🙂

NMS logo

Camp Sjusjøen