Lillehammer byvandring 2016

16. juni 2016by Camp Sjusjøen

Lillehammer-GuidedTour

En byvandring i Lillehammer er fin å kombinere med besøk på Maihaugen, Norges Olympiske Museum, Lysgårdsbakkene hoppanlegg eller Bjerkebæk (Sigrid Undsets hjem).

Her tar vi blikket opp og inn i bakgårder og blir kjent med Lillehammer slik den var fra 1827 og frem til i dag. Vi får et innblikk i kunstnerbyen Lillehammer gjennom de kjente Lillehammer malerne, byens historie fra jakt/fiske til industri gjennom livsåren Mesnaelva og vi blir kjent med OL-byen Lillehammer anno idag.

Dato: Onsdager i juli – 6, 13, 20 and 27. juli kl. 13.00

Språk: Engelsk (og norsk dersom kun norske deltagere)

Pris: NOK 150,-per person

Oppmøte: Turistinformasjonen på Lillehammer stasjon

Forhåndsbestilling til info@lillehammer.com eller tlf: 61 28 98 00. Eller møt opp før start kl. 13.00.

Les mer her.

Dette er noe av det som skjer i Lillehammer denne sommeren. Lillehammer er full av opplevelser også sommerstid. Ta noen dager og kjenn på OL følelsen igjen, gå i litteraturens hager eller kanskje du bare har lyst til å nyte en kaffe i en av Norges fineste gågater. Overnatte kan du gjøre på Mesnali Leirsted. Midt mellom fjell og by. Vi er klare for å gi deg en opplevelse med mening!

Camp Sjusjøen