Tøft program!

5. april 2016by Camp Sjusjøen

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Brannhytta/Natrudstilen sent fredag kveld.

De kom med forskjellige forventninger og alle fikk noen av dem innfridd. Den første mannshelga ble godt mottatt av deltakerne.

Nytt konsept

Det har lenge vært ønske om å arrangere noe for menn. Første helgen i april ble det nye konseptet utprøvd, med Mesnali Leirsted som base.

Tanken bak er å gi gutta noe – på guttas premisser.

Sinn …

Weekenden er tenkt som en blanding av aktiviteter og påfyll.

Tre herrer kom for å underholde, for å informere og for å utfordre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kåseri med Per Anders Nordengen.

Per Anders Nordengen kåserte og la inn momenter av alvor i humor eller omvendt …

Per Ivar Voie, prosjektkoordinator som jobber for “Kirkelig nettverk for skaperverk og bærekraft”, innledet med å vise til ansvaret vi mennesker har fått for skaperverket, men grafene viser en mindre hyggelig kurve … Vi ser store forandringer i naturen for tiden, men vi ser også at vi mennesker med det skjønner alvoret og begynner å ta grep!

En av dem som skulle komme for å dele noen tanker ble forhindret. Men da steppet Seth Ueland Chancy til og delte bl.a. noen av sine livserfaringer de siste årene.

og skinn

Det var en god blanding av underholdning, påfyll og aktiviteter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fra skituren på lørdag.

Når mørket kom fredag kveld og de fleste til vanlig setter seg godt til rette i godstolen, fikk gutta truger på beina. I mørket bar det opp til toppen av Natrudstilen, hvor det «tilfeldigvis» var vartet opp med de deiligst kanelsnurrer og god varm kaffe på Brannhytta!

Lørdag kunne de velge mellom en ettermiddag i alpinbakken eller en skitur rundt Natrudstilen. Tåken la en demper for utsikten, men det ga mulighet for innsikt og praten gikk lystig i løypa og i bakken.

Kirkesuppe

Sønda bar det opp til Sjusjøen fjellkirke, hvor Knut Hallen fra “Samarbeidsrådet for menighet og misjon” hadde gudstjenesten.

Årets mannsweekend ble avslutte med kirkesuppe på kirkebenken.

Kirkesuppe på kirkebenken.
Kirkesuppe på kirkebenken.

Evaluering

Gutta var gott fornøyde med helga, men tilbakemeldingene og evalueringen viser, at forventningene er forskjellige og at neste års komité har noen vurderinger de må ta med seg i planleggingen. Det var bl.a. tydelige grupperinger som hadde meldt seg på, mens komiteen ønsket og ønsker å rekke flere.

Se flere bilder på vår facebookside >>

Camp Sjusjøen