fbpx

Samhandlingsløype

18. januar 2016

For hvem: Grupper.
Alder: Fra 12 år.

Samhandlingsløypa er en skogsløype og aktivitetstilbud med opplegg for teambuilding til bedriften, laget, elevgruppa, ungdomsledere, konfirmantgrupper (med og uten forkynnelse) m.m.

Samarbeidet blir like utfordrende som utfordringene i vår SOFA-/Samhandlingsløype. Her må alle stille opp! SOFA (Samarbeid, Opplevelse, Fellesskap og Action) er en løype med forskjellige utfordringer og ligger i området rundt Camp Sjusjøen.

Værforbehold: Løypa er i utgangspunktet stengt mellom 1. desember og 1. mai. Ønsker dere et tilbud i denne perioden, ta kontakt!

  • Utstyr:
    Deltakerne må være kledd for uteaktiviteter, det vil si lue, votter og varmt fottøy i den kalde årstiden, og ellers ha klær som tåler å bli skitne.
  • Varighet:
    Selve aktivitetsløypa tar 2-3 timer. Evt. servering kommer i tillegg.
  • Bestilling:
    Da samhandlingsløypa er avhengig av at en instruktør er med hver gruppe, må vi ha bestillinger i god tid for best mulig tilrettelegging og senest 1 måned før dere planlegger å komme. Etter det er det avhengig av om vi har ledige instruktører.

Denne løypen egner seg også utmerket til konfirmantgrupper. I den forbindelse har vi utviklet et eget opplegg rettet mot konfirmanter. For kirkelige konfirmanter legger vi inn trosopplæring/forkynnelse, som konfirmantene vil få underveis i løypen. F´n i SOFA får derfor en dobbel betydning når konfirmantene jobber seg gjennom løypen: Forkynnelse.

Konfirmanter fra Human-Etisk forbund får et opplegg med reflekterende innhold som vi også bruker til skoler.

Skoler får et opplegg tilrettelagt for aldersgruppen. Samarbeid og opplevelse er den viktigste delen av løypen, men elevene blir også utfordret i å reflektere over aktivitetene, som igjen settes i forbindelse med forholdet oss mennesker mellom.

En av våre instruktører følger gruppa og tar ansvar for sikkerhet og prosessen i gruppesamtalen. Aktivitetene blir tilpasset gruppedeltakernes alder og forutsetninger.

Ønsker dere samhandlingsløypa i løpet av en helg, bør den fortrinnsvis legges til en lørdag.

Forbehold:
SOFA-aktiviteten er avhengig av brukbar temperatur. Nå temperaturen synker under -15* er deltakerene ekstra utsatte og det blir etter hvert mindre trivelig. Ønsker dere fullt utbytte av løypa, bestill ett opphold hos oss mellom 1. mai og 1. desember. Vi kan tilpasse løypa også i vinterhalvåret, men opplevelsen blir best vår/sommer/høst.

Ta kontakt for mer info og priser