fbpx

Andre aktivitetstilbud – ferie og fritid

18. januar 2016by Camp Sjusjøen

Vi tilbyr mange morsomme og spennende aktiviteter til alle typer gjester:

 • Kano: «Ingenting er som å lytte til stillheten». Ute i en kano kommer en virkelig inn i naturen. Muligheten til å padle seg frem og bare høre det drypper fra åra i det du løfter den opp for å ta et nytt tak. – Herlig!
 • SOFA/Samhandlingsløype: Ta med en gruppe og bli med ut i samhandlingsløypen vår. Her vil dere få mange morsomme og utfordrende oppgaver dere må løse sammen. Løypen er meget godt egnet til “teambuilding”. Utfordringene tilpasses deltakerne og kan brukes til både barn og voksne.
 • Klatring: Bli med ut i skogen ovenfor Mesnali til Arnestadberget. Der klatrer vi i trær og nyter utsikten rundt Sør Mesna (vannet) eller rappelerer ned berget.
 • Taubane: Vi har to taubaner. En lavtgående og en … litt høyere.
 • Gummistrikkløp: Tøy strikken leeengst mulig.
 • Luftgeværskyting: Hva er det med å skyte på blink? Ja, det kan du lure på. Imens kan du – ja, skyte på blink.
 • Bruskasseklatring: Rekorden er 23 bruskasser opp på hverandre. Slår du rekorden?
 • Bålaktiviteter: Naturen er en rik resurs, som venter på å bli brukt. Bli med på farging av garn, mens vi lager suppe av det naturen har å by på. Hva med brenneslesuppe sammen med en kjærlighetsdrikk …?
 • Pil/bue: Vi har egen bane til bruk for pil og bue aktiviteten. Finn frem innstiktet dit og se om evnene følger med. Vi har buer og masse piler til disposisjon (Så var det å treffe blinken da …)
 • Orientering: Lær grunnleggende bruk av kart/kompass og enkel bruk av GPS.
 • Hoppeslott og klatretårn: Her kan du hoppe og sprette, klatre til topps og nyt utsikten. Både hoppeslott og klatretårn er oppblåsbare, brukes om sommeren ved fint vær. Aktiviteten er best egnet til barn opp til 10-12 års alderen.
 • Fotballbane: Vi har en stor fin fotballbane til fri disposisjon for alle som bor på campingen og på leirstedet.
 • Volleyball: Vi har en fin ny utendørs bane, med sand beregnet til volleyball.
 • BruskasseklatringKulturstier: Kulturstien «Kvilestelle»  er en flott tur i bygda. Da rusler vi en tur rundt i bygda, og hvor vi får høre om Mesnali fra steinalder til våre dager. Turen kan kombineres med en avslutning i Gamma, hvor vi hører om de legendariske birkebeinerne, som fraktet kongsemnet Håkon Håkonson fra Sarpsborg til Nidaros. På veien kom de forbi Mesnali.
 • Langrenn og turer i Sjusjøenfjellet: VG og DN har flere år på rad kåret Sjusjøfjellet til Norges beste turski- og treningsområde Vi har kåret det til Nord-Europas beste turskiområde ;-). I Sjusjøenområdet finner du mer enn 350 km preparerte løyper. Hele området er snøsikkert fra november og ut april
 • Skogkirken: Skap en stemningsfull time i vår Skogskirke. Den kan brukes både sommer og vinter og har sitteplassr til ca 50. Tar man med sitteplate er det plass til det dobbelte eller mer.
 • Konfirmantleir: Mesnali Leirsted har lang tradisjon for konfirmantleirer. Disse leirene omfatter både kirkelige konfirmanter og konfirmanter fra Human-Etisk forbund. I løpet av leiren eller dagsoppholdet kan vi bl.a. tilby deltakerne vår populære SOFA-løypa.

Samarbeidspartnere:

 • Riding: Rideturer i lokalområdet. Tilpasses nybegynnere og erfarne.
 • Hundekjøring: Grip muligheten og prøv hundekjøring! Du glemmer tid og sted men aldri opplevelsen. Aktiviteten tilbys både sommer og vinter!
 • Maihaugen (Lillehammer):  Vi leder dere gjennom den kjente utstillingen om Norges histore, «Langsomt ble landet vårt eget». Du får se, høre og lukte spesielle tidsepoker i vår historie. Utstillingene er både realistisk og konkret med figurer i naturlig størrelse og elevene får følelsen av å «stå» midt i historien.
 • Alpint: Sjusjøen Skisenter ligger rett ovenfor oss. Der kan du leie alt du trenger av utstyr hvis du ikke har. Nyt den vakre utsikten, når du stopper underveis ned fjellsiden av Natrudstilen.
 • Down-hill sykling: Ta med sykkelen eller lei en sykkel i Sjusjøen mountainbike park og prøve deg i bakkene ned Natrudstilen. Stier etter ferdighet du selv bestemmer.Vi har rimelige avtaler med samarbeidspartnerne våre.Ta kontakt for mer info og bestilling!
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Mesnali kirke
Leie av Mesnali kirke
: All henvendelse angående leie av kirken m.m. må gå gjennom kirkekontoret. Mesnali Leirsted og Leirskole er IKKE ansvarlig for kirken, men vi er behjelpelig med å formidle kontakt med kirkekontoret, låse opp kirken og stille som kirketjener.

Brøttum menighet/Mesnali kirke, Kirkekontoret, Storgata 98 b, Moelv, Postboks 195, 2391 MoelvKontortid: Mandag – fredag, kl 09.00 – 15.00
Telefon: 62 33 07 70, Sentralbord åpent, kl 10.00 – 14.00
E-post: post@kirken-ringsaker.no

Camp Sjusjøen